Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιών για παιδιά

Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», με πείσμα ενάντια στην μελαγχολία και την κοινωνική απομόνωση της φετινής εορταστικής περιόδου και με έντονη την επιθυμία να προσφέρει στα παιδιά μας τη δυνατότητα να ζήσουν και φέτος την μαγεία των Χριστουγέννων, συμπράττει με την ομάδα αφήγησης παραμυθιών, «Ταπ Ταμπαντά» και τους προσφέρει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ένα ταξίδι σε μέρη παραμυθένια και μακρινά, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους!


Διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε με χαρά στην χριστουγεννιάτικη, διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιών για παιδιά από τους «Ταπ Ταμπαντά», με θέμα «Πάνω από τις Στέγες Σπιτιών», την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18.00’μ.μ.

Η αφήγηση παραμυθιών απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-10 ετών και η συμμετοχή σε αυτήν είναι δωρεάν. Θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, με μέγιστο αριθμό 100 συμμετοχών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Η ομάδα αφήγησης «Ταπ Ταμπαντά», αποτελείται από την Έλσα Λουμπαρδιά (ηθοποιός & αφηγήτρια παραμυθιών) και τον Σταύρο Δάλκο (συνθέτης, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, διακεκριμένος με έπαινο στον Διαγωνισμό Κρατικού Βραβείου για Νέους Θεατρικούς Συγγραφείς 2018), τους οποίους και ευχαριστούμε ολόθερμα για την αφιλοκερδή και ευγενική προσφορά τους.

Οι «Ταπ Ταμπαντά» θα πάρουν τη βαλίτσα με τις ιστορίες και τα μουσικά τους όργανα και θα μας ταξιδέψουν σε μέρη παραμυθένια, μακρινά, μα σε όλους μας οικεία. Μέσω του μόνου μέσου που μας φέρνει πλέον κοντά, του διαδικτύου, θα συνδεθούμε, θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και θα αλληλεπιδράσουμε με αφηγήσεις παραμυθιών από την ελληνική παράδοση. Δράκοι, μάγισσες, μικροσκοπικοί ήρωες αλλά και οι γνωστοί μας καλικάντζαροι, θα μας πάρουν από το χέρι και μαζί τους θα διασχίσουμε τον κόσμο των παραμυθιών! Γιατί με τα παραμύθια, μπορείς να πας όπου θες!

Για την εγγραφή/συμμετοχή σας καθώς και για πληροφορίες-διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε:

– στο τηλέφωνο 6974-607284, κα Σεραφείμ Γιούλη

– με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook «Ο ΙΒΥΚΟΣ Σύνδεσμος Λουτρακιωτών -Περαχωριτών», https://www.facebook.com/ivykos.gr

– στο e-mail ivykos.gr.1984@gmail.com

Το Δ.Σ. του Ίβυκου






Στήριξε το έργο του nemeapress