Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεννήθηκε στο ασθενοφόρο!- H πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας

Μέσα στα όσα ζούμε με τα ασθενοφόρα να πηγαινοέρχονται για να μεταφέρουν ασθενείς στα νοσοκομεία η γέννηση ενός μωρού μέσα σε ένα από αυτά μοιάζει με ηλιαχτίδα που σπάει τη μαυρίλα και μας δίνει ελπίδα.
Ένα μωρό γεννήθηκε μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Καρδίτσα και είναι μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές για το πλήρωμά του. Η είδηση αναρτήθηκε στη σελίδα “Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)” και ο ευτυχής διασώστης σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Ηλίας Σδρόλιας ο οποίος δεν κρύβει την ευτυχία που νιώθει στην πιο συγκινητική κι ελπιδοφόρα φωτογραφία των τελευταίων ημερών.



Το μωρό που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο καθ’ οδόν προς το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αναχώρησε από το νοσοκομείο της Καρδίτσας. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/12), όταν η ετοιμόγεννη αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ευρισκόμενη σε κατάσταση λίγο πριν τον τοκετό.

Σύμφωνα με το trikalaviw.gr, το ασθενοφόρο με δύο στελέχη του ΕΚΑΒ πλήρωμα και με γιατρό χειρουργό να συνοδεύει την έγκυο γυναίκα, έχοντας μαζί τον απαραίτητο εξοπλισμό για πιθανό τοκετό, αναχώρησε για τη Λάρισα.

Αποδείχθηκε όμως ότι ο «νεαρός» ήταν βιαστικός και περίπου στο ύψος των Βούναινων, ήρθε στον κόσμο, εν κινήσει, με τη γιατρό να προβαίνει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για να κυλήσουν όλα ομαλά, έχοντας την επικούριση του ενός εκ των δύο μελών του ΕΚΑΒ.

newsit.gr






Στήριξε το έργο του nemeapress