Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Λαϊκή Αποκριά και Αστικό Καρναβάλι

Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» διοργανώνει και σας προσκαλεί με χαρά στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριο λαογραφίας, με θέμα:

 «Λαϊκή Αποκριά και Αστικό Καρναβάλι: Μεταμφιέσεις και λαϊκά δρώμενα, απ’ την επιτέλεση στην αναπαράσταση», την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19.00’μ.μ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, με τη μορφή σύγχρονης διαδικτυακής εκπαίδευσης.



 

Στο άνοιγμα του Τριωδίου, το επίκαιρο αυτό διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, ως μια δράση που εστιάζει στην επικοινωνία και την κοινωνική επαφή, με βασικό γνώμονα και σκοπό τη συνεχή επιμόρφωση στον λαϊκό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική μας κληρονομιά.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Θάνος Κώτσης, υποψήφιος Διδάκτωρ Λαογραφίας και Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Κοινωνική Λαογραφία & πτυχιούχος Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες πιστοποιητικά παρακολούθησης, η βιβλιογραφία καθώς και υλικό του σεμιναρίου.

  • Κόστος εγγραφής/συμμετοχής: 10€
  • Για την εγγραφή σας καθώς και για πληροφορίες-διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα κάτωθι:
  • στο τηλέφωνο 6974-607284, κα Σεραφείμ Γιούλη
  • στο e-mail gr.1984@gmail.com
  • με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook «Ο ΙΒΥΚΟΣ Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών», facebook.com/ivykos.gr

Λουτράκι, 8/2/2021

Το Δ.Σ. του Ίβυκου