Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα! Ας μας βάλουν όλους σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, για να μην έχουμε καθόλου αντισώματα, στην επόμενη πανδημία!

Της Ιωάννας Υψηλάντη

“΄Η στραβός είν΄ ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε!”

– Περίπτωση Λιγνάδη: “Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα”, αλλά ως…

κυβέρνηση τον διόρισα, παρά την γνωστή, από 30ετίας “δράση” του. Έφτιαξα και μία “Επιτροπή” αξιολόγησης, που την ελέγχω απολύτως, για να ρίξω την ευθύνη, για οτιδήποτε συμβεί, σ΄αυτήν, που τον έβγαλε άσπιλο. (κακόμοιροι κλόουν του “γιές μεν”!)
Ανάλογες επιτροπές δήθεν ανεξάρτητες, έχω διορίσει σε κάθε δημόσια δραστηριότητα. Στον ιδιωτικό τομέα, διορίζω συνδικαλιστές. 

Έτσι έφτιαξα επιτροπή για “αξιολόγηση” Δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να μπορώ ν΄απολύω, όσους μου επιβάλλουν τα Μνημόνια, που ψήφισα, να ελέγχω δάσκαλους και καθηγητές, που δεν συμμορφώνονται με το επιβεβλημένο πρόγραμμα μάθησης, να “θάβω” παραπτώματα και υπέρμετρη βία με “ΕΔΕ”, όλων των υπηρεσιών καταστολής και να ξεπλένω την πολιτική μου.

– Περίπτωση κορονοϊού:
Και εδώ έστησα μια επιτροπή δημοσίων υπαλλήλων λοιμωξιολογίας και λοιπών ειδικοτήτων και κάθε απόφαση που παίρνω, είναι “κατόπιν εισηγήσεως της επιτροπής”. Αυτοί φταίνε για όλα και όσο σιωπούν, το δέχονται. Αυτοί προτείνουν και τα εμβόλια, που θέλει η ΕΕ και αγνοούν όλα τα φάρμακα, που θεραπεύουν.
Δεν έχει σημασία, που ο πολίτης δεν ενημερώνεται, για τα επιστημονικά δεδομένα και τις απόψεις της επιτροπής, για τα μέτρα! Αλλοπρόσαλλα σε πολλές περιπτώσεις με τελευταία την “σωστή τοποθέτηση της μάσκας”, που σου προτείνει απλώς να μην αναπνέεις, από πουθενά, για να μην αρπάξεις τον ιό! Μόνη λύση, το μανταλάκι στη μύτη και το φερμουάρ στο στόμα! Ετσι θα σωθούν και τα νοσοκομεία, από την άχρηστη πολιτική της Υγείας, που μας εξαναγκάζει σε ατελείωτα λοκντάουν και θα δουλέψουν καλύτερα τα νεκροταφεία.

– Περίπτωση οικονομίας:
Έχουν κλείσει τα πάντα, αλλά ετοιμάζουν πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, για αγορά μηχανημάτων καθαρισμού του αέρα των επιχειρήσεων εστίασης με επιδότηση! Χωρίς να έχει ανοίξει η αγορά, για να ξέρουν πόσες επιχειρήσεις άνοιξαν και πόσες θα κλείσουν, μετά την κρίση. Πόσοι θα κλείσουν και θα έχουν χρεωθεί με δάνεια;;
Και σε τελευταία ανάλυση, ας μας βάλουν όλους σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, για να μην έχουμε καθόλου αντισώματα, στην επόμενη πανδημία!
Είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα!

Σημ. (δική μας)… Με δική μας πρωτοβουλία κι ας επιτραπεί, επιλέξαμε να προσδώσουμε μια εικόνα στο μεστό κείμενο της Ιωάννας Υψηλάντη που τα λέει όλα, λόγω της σημερινής υποδοχής του Τριωδίου (20 Φλεβάρη 2021), από το «Τελώνου και Φαρισαίου» Χρόνια πολλά σας, μασκαράδες! των “Active Member”, που και παραθέτουμε.

Αφιερωμένο στους μασκαράδες του ντουνιά ολάκερου!

Πηγή: press-gr