Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεμέα: Σε ισχύ τα νέα μέτρα του lockdown -ΦΩΤΟ

Η πόλη της Νεμέας κατά την δεύτερη ημέρα επιβολής των νέων περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021.

Άμεση ήταν η συμμόρφωση των πολιτών της Νεμέας στα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον Δήμο Νεμέας από την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής τους.



Πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου η πόλη ήταν εντελώς άδεια από κόσμο και κίνηση στους δρόμους μηδενική, καθώς ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 5 το πρωί. Παράλληλα υπήρξε και μικρή διακοπή ρεύματος μίας ώρας περίπου, φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Ο Δήμος Νεμέας εντάχθηκε στις κόκκινες περιοχές μέχρι και την Δευτέρα 1η Μαρτίου ισχύουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα εκτός των οριζοντίων που ισχύουν για όλη την Ελλάδα, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί, τηλεκπαίδευση για τα λύκεια, πραγματοποίηση λειτουργιών σε χώρους λατρείας με ανώτατο όριο τα 9 άτομα, λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click in shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. και κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές.