Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν τα νέα μέτρα του lockdown στην πόλη του Άργους

Η πόλη του Άργους κατά την πρώτη ημέρα επιβολής των νέων περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021.

Άμεση ήταν η συμμόρφωση των κατοίκων του Άργους στα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον Δήμο Άργους Μυκηνών κατά την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής τους.



Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου η πόλη του Άργους ήταν εντελώς άδεια από κόσμο και κίνηση στους δρόμους, καθώς ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 5 το πρωί.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εντάχθηκε στις κόκκινες περιοχές και μέχρι την Δευτέρα 1η Μαρτίου ισχύουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα εκτός των οριζοντίων που ισχύουν για όλη την Ελλάδα, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί, τηλεκπαίδευση για τα λύκεια, πραγματοποίηση λειτουργιών σε χώρους λατρείας με ανώτατο όριο τα 9 άτομα, λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click in shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. και κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ