Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακό καλησπέρα με έπιπλα εισόδου και σαλονιού που θα αφήσουν άφωνους τους επισκέπτες σας

Όπως όλοι γνωρίζουμε η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει και λέει πολλά για έναν άνθρωπο. Αυτό όμως ισχύει και για τα σπίτια που επισκεπτόμαστε, αφού με το που μπαίνουμε σε ένα καινούργιο χώρο, μπορούμε να καταλάβουμε αμέσως, από τα έπιπλα εισόδου και τα έπιπλα σαλονιού, τον τρόπο ζωής σε αυτό το σπίτι και την ποιότητα των ανθρώπων του.

Από το παραδοσιακό σετ μπουφές με καθρέφτη, το πιο κλασικό από τα έπιπλα εισόδου στα ελληνικά σπίτια, μέχρι τους άνετους και βολικούς καναπέδες, σήμα κατατεθέν για τα έπιπλα σαλονιού, η Istikbal παρέχει τις πιο μοντέρνες και κομψές επιλογές σε έπιπλα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας με το καλησπέρα σας!



Δείτε στη συνέχεια τις πιο δημοφιλείς προτάσεις για το χώρο σας και τα topsellers της Istikbal για σπίτια με χαρακτήρα!

Πολυτελής υποδοχή

Τα έπιπλα εισόδου είναι τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα τα πιο παραμελημένα στο χώρο μας, παρόλο που επιτελούν πολλές σημαντικές λειτουργίες σε αισθητικό, αλλά και πρακτικό επίπεδο. Ο κλασικός κομψός μπουφές της εισόδου, είναι ένα διαχρονικό είδος, που μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ βολικό και χρήσιμο έπιπλο, ώστε να αφήνουμε τα κλειδιά μας, το αντισηπτικό και γενικώς τα πράγματα που χρειαζόμαστε τελευταία στιγμή πριν φύγουμε από το σπίτι.

Αντίστοιχα όμως αποτελεί και ένα έπιπλο που τραβάει την προσοχή και το μάτι των καλεσμένων μας, αφού είναι το πρώτο που αντικρύζουν μπαίνοντας στο χώρο μας. Έτσι είναι φυσιολογικό να εστιάσουμε στην υψηλή αισθητική αλλά και λειτουργικότητά του, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Topsellerστην κατηγορία του, ο κομψός και καλαίσθητος μπουφές Elizya, σε λευκό χρώμα, με ανοιχτόχρωμο ξύλο και γεωμετρικές λεπτομέρειες, φωτίζει το χώρο και σας φτιάχνει τη διάθεση με το πρώτο σας βήμα από την πόρτα.

Αντανάκλαση του χώρου

Στα έπιπλα σαλονιού, ξεχωριστή θέση κατέχει το διαχρονικό σετ μπουφές με καθρέφτη, που υπάρχει σε όλα τα σπίτια από την παλιά ακόμα εποχή. Ο καθρέφτης δίνει μία αίσθηση βάθους στο σαλόνι σας και μεγαλώνει τον χώρο, ενώ ο προσεκτικά επιλεγμένος μπουφές με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, μπορεί να κρατήσει όλα τα καλά πιάτα, τα ποτά ή ότι άλλο θέλετε να βάλετε εκεί για να το έχετε άμεσα διαθέσιμο την στιγμή που το χρειάζεστε.

Το σετ μπουφές με καθρέφτη Impera, ιδανικό για πιο classy σαλόνια, δίνει μία επιβλητική και πολυτελή νότα στο χώρο σας, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα μοντέρνο και στυλάτο design.

Αναζητήστε ακόμη περισσότερα έπιπλα εισόδου και έπιπλα σαλονιού και μοναδικές επιλογές στα σετ μπουφέ με καθρέφτη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα IstikbalKimerland