Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Κανονικότητα για εθισμένους

από τον Marco Della Luna

Ελεύθερη Μετάφραση

Εκπαίδευση στην υποταγή. Εξοικειωθείτε με την καταστολή των θεμελιωδών ελευθεριών, εξαναγκασμούς χωρίς έννοια και χρησιμότητα, την τιμωρία στην άσκηση των δικαιωμάτων, τη συστηματική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, τη συνεχή παρακολούθηση, την παραποίηση των επιστημονικών δεδομένων, την παραμόρφωση των στατιστικών, στην υποχρέωση ψέματος, στο δικαίωμα τρομοκρατίας, τη στέρηση της εργασίας, τον αποκλεισμό από το σχολείο, τον κατακερματισμό της κοινωνικότητας, την απαγόρευση των πολιτικών συναντήσεων, το ταμπού της διαφωνίας, το να φοράς μάσκα μόλις πλησιάζεις κάποιον, την εισβολή ελέγχου, τον κρατικό βιασμό στην κυριαρχία του σώματος, τον εμβολιασμό σε κλειστό κουτί, την αβεβαιότητα από εισόδημα και φόρους, τον αποκλεισμός στην ψηφοφορία, την κομματοκρατία, τη στημένη πληροφόρηση , τη φυλάκιση στο σπίτι, την αδυναμία προγραμματισμού, το κλείσιμο των συνόρων. Υπάρχει μέθοδος, υπάρχει επιστήμη, σε αυτήν την παγκόσμια θεραπεία.



 

Ενώ η Κάστα παράγει κρίση μετά την κρίση, οικονομική, τρομοκρατική, μεταναστευτική, κλιματική, πανδημική, προς όφελός της, διότι στην κρίση η Κάστα μπορεί να κυβερνά χωρίς περιορισμούς, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, χωρίς ελέγχους ή συζητήσεις, και πάνω από όλα χωρίς την κάπως ενοχλητική ανάγκη να δηλώσουμε στο κοινό ποιο είναι το πρόγραμμα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Για την Κάστα που είναι ικανή να εκφράζει μόνο πολιτικούς και τραπεζίτες, η μόνιμη κρίση ή η μόνιμη διαδοχή κρίσεων είναι εξαιρετικά χρήσιμη, απλοποιεί τη ζωή της, την απαλλάσσει από την αντιπολίτευση και πολλαπλασιάζει τα εισοδήματά της.

Με αυτήν την πανδημία έχει μάθει να κάνει χρήση του χρόνιου τρόμου και θα συνεχίσει αντικαθιστώντας τη μια κρίση με την άλλη, και στη συνέχεια της εξοικείωσης μέσω της επανάληψης στη νέα κανονικότητα χωρίς ελευθερία.

Μόνο ένα εξωτερικό τραύμα θα σπάσει τη μαγική μηχανή ανεύθυνης εξουσίας .

Πηγή: marcodellaluna.info









Στήριξε το έργο του nemeapress