Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καινούργιο κουτάβι στο σπίτι – Πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ σκύλου!

Το να φέρετε ένα καινούργιο κουταβάκι στο σπίτι σας είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορείτε να κάνετε σε εσάς και τα παιδιά σας, αλλά και σε ένα ζωάκι που αποζητά συντροφιά και στοργή! Επειδή το να μεγαλώνεις ένα σκυλάκι είναι αρκετά απαιτητική διαδικασία, είναι σημαντικό να είστε εξοπλισμένοι κατάλληλα ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα του λείψει τίποτα και θα είναι ασφαλές και ευτυχισμένο.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα petheartshop.gr θα βρείτε λουριά σκύλου για τις βόλτες του και ταυτότητα σκύλου για να μη χαθεί ποτέ, αλλά και παιχνίδια σκύλου που ακονίζουν το μυαλό του, όπως τα διάσημα παιχνίδια ευφυΐας για σκύλους της KongDog.



Δείτε στη συνέχεια πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το καινούργιο σας ζωάκι:

Βόλτα με ασφάλεια πάνω απ’ όλα

Τα κουτάβια είναι ατίθασα και ειδικά όταν είναι μικρά θέλουν να τρέξουν, να παίξουν, με αποτέλεσμα συχνά να γίνονται απερίσκεπτα, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία τους. Ένα καλό ανθεκτικό λουρί οδηγός με επέκταση είναι η καλύτερη λύση για να ελέγχετε εσείς το πού θα πάει και να το προλάβετε αν χρειαστεί. Τα λουριά σκύλου που θα βρείτε στο PetHeartShopδιατίθενται σε πολλά διαφορετικάστυλ, μεγέθη και αντοχές, ανάλογα τη ράτσα του σκύλου.

Για την ασφάλεια του είναι επίσης σημαντικό να του έχετε μία ταυτότητα στο κολάρο, στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία σας και η ομάδα αίματός του, σε περίπτωση που το χάσετε ή βρεθεί σε κτηνίατρο χωρίς την παρουσία σας. Στο PetHeartShopθα βρείτε μεταλλικές ταυτότητες σε απίθανα χρώματα και σχέδια που χαράζονται με laser, ώστε να μη χαθούν τα σημαντικά στοιχεία.

Δε βαριόμαστε και ακονίζουμε το μυαλό

Όπως τα παιδάκια χρειάζονται διδακτικά παιχνίδια μεγαλώνοντας, έτσι και το κουτάβι σας χρειάζεται παιχνίδια σκύλου για να απασχοληθεί δημιουργικά. Ακόμα καλύτερα όταν αυτά είναι παιχνίδια ευφυΐας για σκύλους, όπως η συλλογή της KongDog που θα βρείτε στο PetHeartShopκαι τα βοηθάει να ακονίζουν το μυαλό τους και να γίνουν πιο έξυπνα μεγαλώνοντας.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα PetHeartShopκαι βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λουριά σκύλου, ταυτότητα σκύλου και παιχνίδια σκύλου της KongDog σε συμφέρουσες τιμές.