Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγαλύτερο πείραμα στην Ανθρώπινη Ιστορία

Ναι, νομίζω πως κάπως έτσι τα βιβλία του μέλλοντος θα περιγράφουν αυτό που ζήσαμε, που ζούμε, που θα ζήσουμε. Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρξε κάτι ανάλογο. Πανδημίες αφάνισαν στο παρελθόν ολόκληρους πληθυσμούς. Πόλεμοι. Φυσικές καταστροφές. Όμως είναι η πρώτη φορά που ένας συναγερμός για κάποιο ιο, που μάλλον είναι πολύ μεταδοτικός, μάλλον είναι πολύ επικίνδυνος, μάλλον κολλάει εκείνους ή τους άλλους, μάλλον υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία ή όχι, άλλαξε δραστικά την παγκόσμια ‘’κανονικότητα’’ και τις ζωές των ανθρώπων, σε τέτοιο βαθμό, που όταν θα τελειώσει, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.



 

Ένα παγκόσμιο πείραμα, που σε χρόνο ρεκόρ, κατόρθωσε να φυλακίσει, χωρίς διαμαρτυρίες, στα σπίτια εκατομμύρια ανθρώπους, τους έκανε να αλλάξουν κάθε συνήθεια τους, τους έμαθε να μην αγγίζονται, να φοβούνται, έμαθε τα παιδιά να μην παίζουν, τους γέρους να πεθαίνουν μόνοι τους, τους υγιείς να φοβούνται πως θα πεθάνουν. Στέρησε τις μικρές καθημερινές χαρές, ένα καφέ, μια μικρή παρέα σε ένα ταβερνάκι, ένα θέατρο, μια βόλτα στη θάλασσα, ένα νυχτερινό περίπατο. Κλείδωσε κάθε είδους επιχειρήσεις, χώρους άθλησης και αναψυχής, χώρους προσωπικής φροντίδας, στέλνοντας εκατομμύρια επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην οικονομική καταστροφή .

Δημιούργησε την απόλυτη εξάρτηση από οθόνες κινητών και υπολογιστών, που έγιναν κυρίαρχα μέσα στην καθημερινότητα των ανθρώπων, από ένα απλό sms για να πάρουν την άδεια να βγουν από το σπίτι, μέχρι την εκπαίδευση των παιδιών από απόσταση. Την επικοινωνία με τους φίλους, τους συγγενείς, μέσω διαδικτυακών καναλιών. Τις αγορές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. Μια απέραντη φυλακή, όπου έξω από αυτήν η φύση απλώνει τα πανέμορφα φτερά της, με χιλιάδες χρώματα, ήχους, μυρουδιές και τα υπόλοιπα ζωντανά του πλανήτη να ζουν όπως ζούσαν πάντα, κι ένα μοναδικό είδος.. στερημένο, τρομοκρατημένο κάτω από μια αόρατη μπότα που του απαγορεύει ακόμα και να αναπνεύσει όπως η φύση επιβάλλει.

Το μέγεθος της μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους προχωρά ταχύτατα. Μέσα από μια μακροχρόνια προεργασία, που προηγήθηκε όπου οι άριστοι χειραγωγοί, του είχαν ήδη αφαιρέσει πολλά από τα φυσικά του χαρακτηριστικά, του είχαν εμφυσήσει κάθε ανωμαλία και διαστροφή της φύσης του, τον εκπαίδευαν σιγά σιγά να δεχτεί ήσυχα, χωρίς διαμαρτυρία, τον μετα-άνθρωπο που δεν θα έχει τίποτα καθορισμένο, ούτε καν το φύλο του, το τελευταίο και μεγαλύτερο πείραμα χειραγώγησης έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία.

Έτοιμο αυτό το δυστυχισμένο πλάσμα, τροφή στις ορέξεις εγκληματικών εγκεφάλων, διεστραμμένων από τη φύση τους, που ηδονίζονται στην ιδέα, πως μπορούν να υποτάξουν, να επιβάλλουν, να εκβιάσουν, να απειλήσουν, να βασανίσουν, να δολοφονήσουν. Οι θάνατοι από τον ‘’τρομακτικό’’ ιο, ωχριούν μπροστά στον αριθμό των θυμάτων από την παγκόσμια τυραννία. Την ώρα που καταγράφονται τα κρούσματα, παράλληλα, ένας απροσδιόριστος αλλά σίγουρα τεράστιος αριθμός παράπλευρων απωλειών στον ακήρυχτο υγειονομικό πόλεμο, δεν καταγράφονται πουθενά, δεν ενδιαφέρουν κανέναν, δεν υπάρχει κανένα έλεος για τη μοίρα τους.

Τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος, θα φαίνονται αργά και σταθερά στους χρόνους που θα έρθουν, κι όταν ο συναγερμός για τον ‘’φονικό ιο» θα τελειώσει, το τρομακτικό θα είναι πως οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, τα πρωτόγνωρα φαινόμενα που θα βλέπουν μπροστά τους, το φτωχό και απόλυτα κατευθυνόμενο μυαλό τους δεν θα μπορεί να τα συνδυάσει με το έγκλημα που προηγήθηκε. Θα βλέπουν τα μεταλλαγμένα παιδιά, τους εφήβους που θα λειτουργούν με εμμονές, φοβίες, που θα κοιτούν το κόσμο με άλλα μάτια από ότι το ανθρώπινο είδος είχε μάθει, αλλά δεν θα κάνουν συνειρμούς γιατί όλα αυτά συμβαίνουν.

Το πείραμα ήταν να μάθεις να υπακούς χωρίς ερωτήσεις.

Να ανέχεσαι οτιδήποτε επιβάλει το σύστημα θεωρώντας το σαν να έχει «το αλάνθαστο του Πάπα»

Το πείραμα ήταν για να σε ενημερώσουν πως από δω και στο εξής, ακόμα και οι πιο προσωπικές σου ανάγκες, επιθυμίες, συνήθειες, θα ΠΡΟΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και αν πάρεις την έγκριση θα λειτουργείς.

Το μεγάλο πείραμα εμφύσησε στα μυαλά των ανθρώπων αυτό που μια απόλυτη τυραννία ονειρευόταν πάντα να πετύχει.

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ

ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ, ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Την καλημέρα μου και καλή δύναμη σε όσους ακόμα αντιστέκονται στην παγκόσμια παράνοια.

fantastikeskatastaseis