Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα γυναικεία μαγιό που θα κολακεύσουν τον σωματότυπό σου φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ομολογουμένως αυτό είναι μια αφορμή για να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας δώσει ώθηση για καλύτερες μέρες. Ένα βασικό στοιχείο της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι τα γυναικεία μαγιό του καλοκαιριού, που θα μας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις μας στην παραλία.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τα καλύτερα ψηλόμεσα, που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά.



Ξεκίνα το καλοκαιρινό σου shoping με το πάνω μέρος του μαγιό, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με παραπάνω από ένα bikini bottom. Τα bikini tops του PCP  ξεχωρίζουν για την τέλεια εφαρμογή, την υψηλή αισθητική και την υψηλή ποιότητα με την οποία κατασκευάζονται. Διάλεξε το τέλειο πάνω μέρος για μαγιό, επιλέγοντας ένα τοπ μπουστάκι ή ένα bikini bralette, σε κλασσικό μαύρο χρώμα, γήινες διχρωμίες, εντυπωσιακά φλούο ή girly prints! Ανακάλυψε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου και επίλεξε το κατάλληλο μέσα από μια μεγάλη γκάμα κομματιών.

Το επόμενο βήμα που θα κάνεις είναι η επιλογή του τέλειο high waisted bikini bottom! Η νέα καλοκαιρινή συλλογή θα σε συναρπάσει με κομμάτια που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου, με τον πιο κολακευτικό τρόπο και θα τονίσουν τα δυνατά σου σημεία, τραβώντας όλα τα βλέμματα, σε όποια παραλία κι αν βρεθείς. Διάλεξε ανάμεσα σε κλασικές μονόχρωμες αποχρώσεις, παιχνιδιάρικα patterns και τολμηρά φλούο και βρες αυτό που αγκαλιάζει καλύτερα τις καμπύλες σου και σε κάνει να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Αν θέλεις κι εσύ να μαγνητίσεις τα βλέμματα στις παραλίες αλλά και στην καλοκαιρινή σου βόλτα στο νησί, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothingκαι επίλεξε τα καλύτερα κομμάτια σε μαγιό και άλλα αξεσουάρ για τις summery εξόδους σου! Κάνε άνετα και γρήγορα τις online αγορές σου και χάρισε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου γιατί.. το αξίζεις!