Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού και πώς θα κάνουμε φέτος Πάσχα

Η απόφαση για τη μετακίνηση από νομό σε νομό το Πάσχα μπορεί να μην έχει ληφθεί ακόμα ωστόσο πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία και ξενοδόχοι ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Οι τιμές είναι εμφανώς μειωμένες από προηγούμενες χρονιές, ενώ δεν λείπουν ακόμη και… υπεραισιόδοξα πακέτα για ομαδικές εκδρομές.
Οι μέρες περνούν… το Πάσχα πλησιάζει και ενώ οι συζητήσεις για τις περιφερειακές μετακινήσεις είναι ακόμη στο τραπέζι των ειδικών υπάρχουν τουριστικά γραφεία που έχουν ήδη ετοιμάσει Πασχαλινά πακέτα διακοπών ώστε να κερδίσουν πελάτες της τελευταίας στιγμής. 

Μεγάλα τουριστικά πρακτορεία του εσωτερικού προσφέρουν πακέτα διακοπών που περιλαμβάνει ακόμη και δείπνο με μαγειρίτσα αλλά και ψητό αρνί και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές μήπως και εισρεύσει χρήμα στα άδεια λόγω covid ταμεία.

Κάποια πακέτα περιλαμβάνουν μόνο διαμονή και διατροφή έτσι για παράδειγμα

ΛΕΥΚΑΔΑ 5*Ξενοδοχείο
4 ημέρες / 3 νύχτες
81,5€/άτομο
Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα

Ζάκυνθος 4* Ξενοδοχείο
4 ημέρες / 3 νύχτες
54€/ ανά άτομο
Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα, Ζωντανή Μουσική

Υπάρχουν βέβαια έτοιμα και ομαδικά πακέτα.

Ξενοδόχοι σε πολλά νησιά αν και βλέπουν τον χρόνο να τελειώνει δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν το Πάσχα επισκέπτες ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Πιο τολμηροί ταξιδιωτικοί πράκτορες ελπίζουν στη δυνατότητα μεταφοράς και ταξιδιωτών με πούλμαν και έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμά τους και οργανωμένες εκδρομές.

Πάτμος /3*Ξενοδοχείο
6μέρες /5 νύχτες
459€ ανά άτομο
Αναστάσιμο δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο & Πασχαλινό γεύμα
Ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος της κρίσιμης απόφασης για τον τρόπο που θα γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα πλησιάζει και όλοι προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

madata.gr