Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συμμετοχές ρεκόρ στο σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας για τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

Με πρωτόγνωρη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχής (182 άτομα) πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

Ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων της Κορινθίας, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 18:30 μ.μ., στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, μετά την άρση των μέτρων της αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.



Το θέμα του σεμιναρίου αφορούσε τα νέα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης καλωσόρισε τους επαγγελματίες του τουρισμού με ένα σύντομο χαιρετισμό και τόνισε ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα υγειονομικά όπλα και εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας για να ξεκινήσει ο τουρισμός στην περιοχή μας με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές.

Για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στα τουριστικά καταλύματα μίλησε ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης και εφαρμογής τους με βάση τη νέα ΚΥΑ.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες διατύπωσαν τις απορίες τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ευρεία αυτή ενημέρωση πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κορινθίας στο τηλέφωνο 27410 24464 (933).