Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ψυχολογικής Προετοιμασίας

Το Σάββατο 29 Μάιου στις 6.00΄ το απόγευμα! Μια ξεχωριστή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού και ψυχολογικής προετοιμασίας για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου –και όχι μόνο-!

Συζητάμε με τον Πάνο Σταυρόπουλο, σύμβουλο σταδιοδρομίας,  και την Αγγελική Ζαχαριά, σύμβουλο ψυχοθεραπεύτρια,  για το Λύκειο, τις προοπτικές, την καραντίνα, τις αντοχές όλων μας!



Οι εισηγητές μας είναι σπουδαίοι, η ανάγκη να μιλήσουμε μεταξύ μας όλοι και όλες (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί) είναι δεδομένη και η ποιοτική και έγκυρη πληροφόρηση είναι εξασφαλισμένη! Συν τοις άλλοις οι αλλαγές στο λύκειο είναι σημαντικές και όχι μόνο γιατί αλλάζει το σχολείο (από Γυμνάσιο σε Λύκειο), αλλά και γιατί η Τράπεζα Θεμάτων δημιουργεί νέα δεδομένα. Και ένας άλλος λόγος για τον οποίο είμαστε όλοι και όλες χαρούμενοι – και γιατί όχι- περήφανοι: 20 φροντιστήρια μαζί, από όλη την Ελλάδα, φίλοι και με τις ίδιες αγωνίες κάνουμε πάλι μαζί αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση και θα συνεχίσουμε!

Εισηγήσεις:

  • Πάνος Σταυρόπουλος, Από το Γυμνάσιο στο Λύκειο, η δομή του Λυκείου, τα μαθήματα, οι Ομάδες Προσανατολισμού, τα εφόδια, οι δυσκολίες.
  • Αγγελική Ζαχαριά, Η εφηβεία ως μεταμόρφωση, οι συνέπειες του εγκλεισμού και πως ως γονείς να στηρίξουμε τους εφήβους μας που μεγαλώνουν.

Σας περιμένουμε όλους! Φυσικά διαδικτυακά στην πλατφόρμα zoom!

Meeting ID: 853 1267 4206

Passcode: 533987

https://us02web.zoom.us/j/85312674206