Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣ

Σιάτλ: Προσφέρει ένα δωρεάν τσιγάρο μαριχουάνας σε όποιον εμβολιάζεται

Η πολιτεία της Ουάσινγκτον με πρωτεύουσα το Σιάτλ προσφέρει ένα τσιγάρο μαριχουάνας σε κάθε πολίτη που θα πάει να εμβολιαστεί καθώς οι Αρχές της πολιτείας ανακοίνωσαν το πρόγραμμα «Joints for Jabs», δηλαδή «Τσιγάρα με αντάλλαγμα εμβόλια», που τίθεται άμεσα σε ισχύ και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου, αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. 

Οι Αρχές δήλωσαν ότι θα επιτρέψει στους λιανοπωλητές μαριχουάνας να παρέχουν στους πελάτες ηλικίας 21 ετών και άνω ένα τσιγάρο μαριχουάνας στα καταστήματά τους, αφού λάβουν την πρώτη ή την δεύτερη δόση του εμβολίου. Η προσφορά ισχύει μόνο για τσιγάρα και όχι για άλλα προϊόντα μαριχουάνας.

Εκτός από κάνναβη, η λίστα των παροχών στην Ουάσινγκτον περιλαμβάνει επίσης δωρεάν μπύρα, κρασί ή κοκτέιλ στους κατοίκους, που θα επιδείξουν απόδειξη εμβολιασμού. Από τότε που ο ρυθμός εμβολιασμού των ΗΠΑ άρχισε να μειώνεται απότομα στα μέσα Απριλίου, οι πολιτείες έχουν ξεκινήσει προσφορές όπως δωρεάν μπύρα στο Νιου Τζέρσεϋ ή ακόμα και κλήρωση για υποτροφίες σε κολέγια στη Νέα Υόρκη και το Οχάιο. πολιτείες έχουν πραγματοποιήσει λαχειοφόρους αγορές που απονέμουν χρηματικά έπαθλα ύψους 1 εκατ. δολ.

newsbeast.gr