Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνει την έναρξη διενέργειας ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο, την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 στην κινητή μονάδα που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.



 

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 27413 60601,-664 & 27440 62000 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Σας ενημερώνουμε πως στα τέλη Ιουλίου, η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί στο κοινό με νεότερη ανακοίνωση..

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Θεοδώρων και τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία.

Ευελπιστώντας και πάλι στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.