Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Σε 1 Ώρα είσαι Εκεί” – Η outdoor καμπάνια του LTO στην Αθήνα!

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των Δράσεων Προβολής & Προώθησης του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων για το 2021, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου για πρώτη φορά υλοποίησε outdoor διαφημιστική καμπάνια στην Αθήνα.
Η υπαίθρια διαφήμιση αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο προβολής αφού παρέχει συνεχή παρουσία και συχνότητα του διαφημιστικού μηνύματος (σε 24ωρη βάση) ενώ παράλληλα αποτελεί το ιδανικό μέσο για λανσαρίσματα ή προβολή σε στοχευμένα σημεία ενδιαφέροντος.




 

Ειδικά για το 2021 και για να διατηρήσουμε και αυξήσουμε το μερίδιό μας στην αγορά των Αθηνών, προτείναμε και υλοποιήσαμε διαφημιστική προβολή σε επιλεγμένα bus shelters σε κεντρικά σημεία όπου μετακινούνται καθημερινά εκατομμύρια επιβάτες όπως το Σύνταγμα, η Πανεπιστημίου, η Λεωφόρος Συγγρού και άλλα παρεμφερή σημεία στην Αθήνα.

Σε αυτά τα σημεία τοποθετήσαμε διαφημιστικά panels με απεικόνιση παραλιών και τοπίων ιδιαίτερου κάλλους του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων με το μήνυμα “Σε 1 ώρα είσαι εκεί” – γνωστοποιώντας ή απλά υπενθυμίζοντας στον Αθηναίο που περιμένει το λεωφορείο στη στάση ή σε αυτόν που περνάει με το αυτοκίνητό του ότι οι φυσικές ομορφιές του Δήμου μας που θυμίζουν νησί, βρίσκονται μόλις σε 1 ώρα απόσταση από την Αθήνα.
Το πρόγραμμα outdoor θα διαρκέσει 15 ημέρες και υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων.