Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Qoppa διακρίθηκε στη «ΜΕΚΚΑ» των διαγωνισμών υψηλής γαστρονομίας! Ένα χρυσό αστέρι «γεννήθηκε» στην Κορινθία!

Ο διεθνούς φήμης γαστρονομικός διαγωνισμός  Great Taste Awards που διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο στο Λονδίνο από τον οίκο «Guilt of Fine Food», βραβεύει τα καλύτερα και τα πλέον ποιοτικά προϊόντα στον κόσμο, ενώ παράλληλα αποτελεί πόλο έλξης για τους εμπόρους/καταναλωτές  παγκοσμίως που επιλέγουν με ποιοτικά κριτήρια και ανανεώνουν το portfolio τους.

Τα βραβεία – χρυσά αστέρια που απονέμει θεωρούνται τόσο έγκυρα και είναι τόσο αναγνωρίσιμα  που συγκρίνονται με τα αντίστοιχα αστέρια Michelin των βραβευμένων εστιατορίων. Μόνο τυχαίο δεν είναι που τα Harrods υποστηρίζουν το θεσμό μαζί με άλλα κορυφαία καταστήματα και εταιρείες τροφίμων παγκοσμίως!



 

Τα  Great Taste Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, καθώς αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη γεύση των προϊόντων. Το 2021, περισσότεροι από 355 εξειδικευμένοι γευσιγνώστες αξιολόγησαν τα προϊόντα μέσα από μια «τυφλή» διαδικασία γευσιγνωσίας.

Από τον Μάρτιο μέχρι τα τέλη Αυγούστου – δοκίμασαν  14.000 υψηλής ποιότητας προϊόντα, από 120 χώρες του κόσμου για να απονείμουν τα βραβεία – χρυσά αστέρια.

Το Qoppa Premium εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο διακρίθηκε με ένα χρυσό αστέρι και κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία προϊόντα για το 2021.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από eshop σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Αθήνα.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.qoppa.gr για να ενημερώνεστε για τις διακρίσεις του ελαιολάδου και τα νέα μας προϊόντα.

QOPPA TEAM