Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπακασέτας: Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε πρότυπο για τους νέους

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε από οπαδό, κατά τη διάρκεια του ματς της Τράμπζονσπορ με την Καϊσέρισπορ

Στον τρόπο που αντιμετώπισε την επίθεση που δέχτηκε από οπαδό αναφέρθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Τράμπζονσπορ επί της Καϊσέρισπορ.



«Οι διαθέσεις αλλάζουν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μπορεί να είσαι πιο επιθετικός όταν είσαι κουρασμένους. Μου αρέσει ένα επιθετικό και παθιασμένο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά με εισβολή οπαδών στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Οφείλω να μείνω ήρεμος σε τέτοιες περιπτώσεις, επειδή οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε καλό παράδειγμα για τους νέους. Να είμαστε πρότυπο. Αυτό προσπάθησα να κάνω».

Δύο γκολ και κορυφή
Το γεγονός ότι Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μέσος δεν επηρεάστηκε από αυτό το σκηνικό αποδείχθηκε και στην πράξη, αφού αυτός ήταν που έδωσε τη νίκη με 2-1 στην Τράμπζονσπορ, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ. Το ένα στο 12′ με δυνατό σουτ, το άλλο στο 60′ με πέναλτι.

Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Τραπεζούντας ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

newsbeast.gr





Στήριξε το έργο του nemeapress