Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκέφτομαι να πάρω πλαστό πιστοποιητικό από Βουλγαρία – 300 ευρώ δεν είναι τίποτα

Μορφή χιονοστοιβάδας φαίνεται να παίρνουν τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, τα οποία αγοράζουν οι Έλληνες έναντι αμοιβής 300 ευρώ.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα», αντιεμβολιαστής δηλώνει έτοιμος να ταξιδέψει στη Βουλγαρία για να προμηθευτεί μαϊμού πιστοποιητικό.
«Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω πλαστό πιστοποιητικό αφού δίνω τόσα λεφτά στα ράπιντ τεστ. Συμφέρει. 300 ευρώ δεν είναι τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

Ένας φίλος του τού πρότεινε να ταξιδέψουν αυθημερόν και να συναντήσουν μέλη του κυκλώματος που έχει γεμίσει όλη τη Βόρεια Ελλάδα με πιστοποιητικά, τα οποία εκδίδονται μέσα σε λίγες ώρες .

Η δράση των απατεώνων με τους fake εμβολιασμούς σε μόνιμους κάτοικους της χώρας, που εμφανίζονται να έχουν γίνει στο εξωτερικό και δη σε Βουλγαρία και Ρουμανία, φαίνεται πως έχει μπει στο μικροσκόπιο των ελληνικών αρχών. Μάλιστα, στο πλαίσιο της πρόσφατης τροπολογίας του υπουργείου Υγείας, υπάρχει σχετική πρόβλεψη για σοβαρές ποινικές και οικονομικές κυρώσεις απέναντι σε παράνομες πράξεις που σχετίζονται με τα τεστ και τα εμβόλια.

Η Βουλγαρία σπάει κάθε μέρα αρνητικά ρεκόρ θνησιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταγραφεί τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αφού είναι η χώρα με τους περισσότερους «αρνητές» ενώ, αυξάνονται διαρκώς οι καταγγελίες για οικογενειακούς γιατρούς που εκδίδουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα στοιχεία του κάθε πολίτη, χωρίς όμως να έχουν γίνει οι εμβολιασμοί.

Πηγή: skai.gr