Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Καταπληκτικές ωραίες εορτές Χριστουγέννων με γεμάτα μαγαζιά και κόσμο χαρούμενο -VIDEO

Εν μέσω του σφοδρότερου κύματος της πανδημίας κι ενώ το τσουνάμι ακρίβειας σαρώνει τα νοικοκυριά, ο Άδωνις Γεωργιάδης περιέγραψε μία άλλη χώρα…

Την εντελώς αβάσιμη αιθεροβασία της κυβέρνησης αλλά και την προκλητική της στάση σχετικά με την πορεία της πανδημίας επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για… καταπληκτικές ωραίες εορτές των Χριστουγέννων με γεμάτα καταστήματα και κόσμο χαρούμενο στους δρόμους.



 

Την ώρα δηλαδή που πολίτες διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ και δεκάδες άλλοι πεθαίνουν καθημερινά, με το τσουνάμι ακρίβειας να έχει σαρώσει τα νοικοκυριά, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται χαρούμενος στα κανάλια περιγράφοντας μία παράλληλη πραγματικότητα, αυτή που έχει καλλιεργήσει η κυβέρνηση για να την παρουσιάζει στα ΜΜΕ.

Ενώ μόλις χθες είδαν το φως της δημοσιότητας ντροπιαστικές εικόνες από ασθενείς με κορονοϊό να μεταφέρονται μέσα στη βροχή για εξετάσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται να ζει σε κάποια άλλη χώρα

«Ο κόσμος θα κάνει τα ψώνια του και θα κλείσει η χρονιά μας πάρα πολύ καλά. Η πανδημία στην Ελλάδα είναι ελεγχόμενη…Overall, η Ελλάδα έχει πάει καταπληκτικά. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει πανδημία. Προφανώς και υπάρχει άρα θα υπάρχουν και νεκροί, αφού υπάρχει πανδημία… τι να κάνουμε. Θα χτίσουμε τοίχος ανοσίας και θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Πηγή: rosa.gr