Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Μιχάλη Κατρίνη πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης για επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Ποιοι βουλευτές προτάθηκαν για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, πρότεινε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που συνεδριάζει αυτή την ώρα, ως επικεφαλής τον Μιχάλη Κατρίνη.

Επίσης, πρότεινε για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τον Κώστα Σκανδαλίδη και την Νάντια Γιαννακοπούλου. Ως γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη, με αναπληρωτή της τον Γιώργο Αρβανιτίδη.



 

Σε μια ολιγόλεπτη ομιλία τόνισε πως στόχος είναι η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στις προσεχείς εθνικές εκλογές, εννοώντας ότι το κόμμα του θα ανέβει σημαντικά σε ποσοστά, τονίζοντας την ανάγκη «της ανοικτής και αδιάκοπης επικοινωνίας με τους πολίτες».

Όπως είπε, «η εσωκομματική αναμέτρηση τέλειωσε την περασμένη Κυριακή και τώρα καλούμαστε να προτάξουμε μια μαχητική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση. Δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες. Στους ανθρώπους που συμμετείχαν θα προστεθούν και άλλοι, για να κάνουμε τη νίκη της παράταξης, νίκη της πατρίδας. Ξεκινάμε το αμέσως επόμενο διάστημα διαδικασίες αυτοοργάνωσης σε όλη την Ελλάδα. Θα δημιουργήσουμε ένα κόμμα ανοικτό, σύγχρονο, μακριά από πελατειακές νοοτροπίες. Αυτή η προσπάθεια θα φέρει ισχυρά ψηφοδέλτια, ώστε να δώσουμε τη μάχη των επόμενων εκλογών. Να ανανεωθούμε, να διατηρήσουμε την πολιτική μας αυτονομία. Οφείλουμε αυτή την εντολή να τη σεβαστούμε όλοι μας. Και πρώτος απ’ όλους εγώ. Είναι ανάγκη να κινηθούμε χωρίς στεγανά».