Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

To foodlife είναι γεγονός! Μια νέα ενημερωτική ιστοσελίδα για τις σύγχρονες τάσεις στα τρόφιμα και το λιανεμπόριο

Του Δημήτρη Χριστούλια

To foodlife είναι γεγονός! Η ιστοσελίδα που θα ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στον κλάδο των τροφίμων και του λιανεμπορίου και τις νέες τάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο foodlife θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά ενώ στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας θα βρίσκονται οι πρωταγωνιστές που είναι πίσω από κάθε επιχειρηματική επιτυχία. Στο foodlife θα μαθαίνετε τα μυστικά για γρήγορες, εύκολες, ασφαλείς και συμφέρουσες ηλεκτρονικές αγορές και θα προβληθούν τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στο foodlife οι veganistas θα βρουν «φρέσκες» ιδέες για την διατροφή τους. Μαζί θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα και θα δοκιμάζουμε σπάνιες γεύσεις από σπάνιους ανθρώπους. Μαμάδες και μπαμπάδες θα ενημερώνονται για τη διατροφή των παιδιών τους αλλά και για εύκολες γρήγορες, υγιεινές και νόστιμες συνταγές για όλη την οικογένεια.



Καθημερινά επιφανείς γιατροί και διατροφολόγοι θα δίνουν μέσα από το foodlife χρήσιμες συμβουλές για την διατροφή μας. Και για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας, το foodlife θα διεισδύει στα… άδυτα του lifestyle και food. Στο foodlife η ενημέρωση θα έχει λέξεις, ήχο και εικόνα!

Το foodlife είναι οι τεχνικοί, το διοικητικό προσωπικό και οι δημοσιογράφοι που το στελεχώνουν. Είναι όλοι εκείνοι που ασχολούνται με την παραγωγή, την μεταποίηση και το εμπόριο τροφίμων και ποτών. Είναι όλοι αυτοί που με μεράκι συνδυάζουν την παράδοση με το σύγχρονο επιχειρείν. Η δημοσιογραφική ομάδα του foodlife έχει την εμπειρία και την ικανότητα να φιλτράρει και να αναδεικνύει τις ειδήσεις. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα ισχυρό σύμμαχο, που θα προβάλει τις προσπάθειες τους.

Σε αυτή την προσπάθεια θα κριθούμε αλλά και θα κρίνουμε. Πάντα με σεβασμό απέναντι στους εργαζόμενους και στις επιχειρήσεις. Όπως ακριβώς πράττουμε εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμενοι με την ενημέρωση. Με μοναδικό στόχο την έγκυρη, έγκαιρη, με όνομα και επώνυμο ενημέρωση! Με μοναδικό στόχο κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

Το ταξίδι ξεκινά! Και σε αυτό το ταξίδι σάς θέλουμε παρέα μας!

Δείτε περισσότερα: foodlife.gr

Ευχόμαστε καλοτάξιδο, φίλε Δημήτρη και πάντα επιτυχίες!