Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Εξόρμηση Κεφαλάρι-Κυλλήνη -Ζάρακας -Στυμφαλία

                  6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Σύλλογος μας θα κάνει εξόρμηση από το Κεφαλάρι Κορινθίας, προς τους πρόποδες της μικρής Ζήρειας, με εξαίρετη θέα προς τον κάμπο Στυμφαλίας, και την Ζήρεια, στην συνέχεια συνεχίζουμε για το χωριό Κυλλήνη (Μπούζι) που στο παλιό χωριό θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε παλιούς ιστορικούς Μύλους και πολλά νερά τρεχούμενα σε πανέμορφα τοπία.
Η διαδρομή συνεχίζεται και φτάνουμε στο εγκαταλειμμένο χωριό Κιόνια, που θυμίζει άλλες εποχές. 

Η συνέχεια είναι με κατεύθυνση προς τον αρχαιολογικό χώρο του Ζάρακα, και στο χωριό Στυμφαλία.
Εκεί θα δούμε σε ποια ταβέρνα θα μπορέσει να μας εξυπηρετήσει.
Η μεταφορά θα γίνει με πούλμαν, και καλό είναι εκτός από τα μέτρα προστασίας που πάντα παίρνουμε, να έχουμε κάνει κι ένα self test όλοι μας εμβολιασμένοι, και νοσήσαντες για το καλό όλων μας.

Ω.Π. 5:30-6 Β.Δ Α-Β Χιλιομ15-16 Υ.Δ 400μ περίπου.

Αρχηγοί εξόρμησης

Παλασοπούλου Αθηνά 6947279750
Καραγιώργος Χριστόφορος 6948002379
Γραφείο Συλλόγου 27410-29970

Ώρα αναχώρησης 7:30 Κόρινθος από τα Περιβολάκια
Kόστος εξόρμησης 10 Ευρώ.

Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, κάλτσες (και εφεδρικές), γκέτες,μπατόν, γάντια, σκούφος, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό , καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό, κραμπόν, πιολέ.


• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.


Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης)
• Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προφύλαξης για τη μετάδοση του κορονοϊού