Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

My Grand Road και Α.Τ. Νεμέας στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαίων Κλεωνών Κορινθίας

Την 18/2/2022 σε συνεργασία η My Grand Road με το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας όπου ενημέρωσαν τους μαθητές τόσο σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος . 

Οι μαθητές κατανόησαν τους κανόνες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής καθώς επίσης αντιλήφθηκαν τους κανόνες αναγνώρισης των πινακίδων σήμανσης ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα τους. Το πρακτικό μέρος περιλάμβανε οδήγηση ποδηλάτου με κράνος ασφαλείας σε προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που τοποθετήθηκε στο προαύλιο χώρο του σχολείου από την My Grand Road.

Τέλος ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αστυνόμος Α’ Τουμπανάκης Δημήτριος απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών που είχαν προετοιμάσει στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.


Ευχαριστούμε την δραστήρια διευθύντρια του σχολείου την κυρία Φωτιά Αναστασία και τις εκπαιδευτικούς Μπεκιάρη Μαρία, Νικολοπούλου Χριστίνα-Μαρία και Στέφανου Αγγελική για την πρόσκληση και την φιλοξενία στο σχολείο τους καθώς και συγχαρητήρια για τις δραστηριότητες που υλοποιούν στους μαθητές με κοινωνικά θέματα σε συνδυασμό με την εκπαίδευση.