Κλέλια Ρένεση: Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία

«Γι’ αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκά στη σκεπή σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά, περισσότερη αυτονομία», σημειώνει η ηθοποιός.

Η ρωσική εισβολή στα εδάφη της Ουκρανίας απασχολεί εντόνως την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ανάμεσα σε όσους σχολιάζουν την κατάσταση, είναι και η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Με μία ανάρτηση-καταπέλτη η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση, σχολίασε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.
 

Η ηθοποιός ανήρτησε μια φωτογραφία ενός μαχητικού αεροσκάφους,  που συνόδευσε και με ένα δυνατό μήνυμα, γεμάτο νόημα, στο οποίο έγραψε πως «Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία..»

Ολόκληρη η ανάρτηση:
Τόσα χρόνια μας με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους.
Να αγοράζουμε λεμόνια απ την Ισπανία , κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές κ πόσα άλλα αγαθά
Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα κ για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου
Να εξαρτώμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή ( ενεργειακοί κυμματοθραύστες) κ άπειρο ήλιο ( ηλιακή ενέργεια) ή όποιο άλλο τρόπο παραγωγής ενέργειας.
Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία.

Και που λέει κ ο φίλος @nik0s_stef
«Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα, ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό, άρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας, θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι.

Αλλά το κόλπο γκρόσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τίποτα τυχαίο τίποτα μη ελεγχόμενο»

Καλή Τσικνοπέμπτη.

Υ.γ.: Γι’ αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκά στη σκεπή σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά, περισσότερη αυτονομία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)