Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη της Αντιπροέδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Γεωργική Σχολή Νεμέας

Επίσκεψη της Αντιπροέδρου Γεωργίας Μπόκα και του Γενικού Διευθυντή Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Σπύρου Στάχτιαρη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην Γεωργική Σχολή Νεμέας, η οποία ειδικεύεται στο τομέα Αμπελουργίας και Οινοτεχνίας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το Δήμαρχο Νεμέας κο Κωνσταντίνο Φρούσιο και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικού και αρμόδιο σε θέματα παιδείας κο Θανάση Καρκώνη.



 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάδειξη και την αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολή Νεμέας,  με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων όπως ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και φυσικά ο Δήμος Νεμέας. Όπως τονίστηκε κοινός στόχος όλων είναι η κάλυψη των καλλιεργητικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας αλλά και η περαιτέρω ανάδειξη της αμπελουργίας και οινοτεχνίας στη χώρα μας.

Στην συνάντηση μετείχαν εκ μέρους του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η Αντιπρόεδρος κα Γεωργία Μπόκα, ο Γενικός Διευθυντή Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κος Σπύρος Στάχτιαρης και ο Διευθυντής της Γεωργικής Σχολής Νεμέας κος Στέφανος Λιβέρης.