Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδραβίδα: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος – Τι είπε στην απολογία του

Η απολογία κράτησε περίπου τεσσεράμισι ώρες

Ο 60χρονος δράστης για το φονικό στην Ανδραβίδα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, η οποία κράτησε περίπου τεσσεράμισι ώρες.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com , ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, κι έτσι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.



 

Σημειώνεται, ότι ο δικηγόρος Σπύρος Ανδριόπουλος διορίστηκε από το κράτος για να αναλάβει τον 60χρονο, καθώς κανένας δικηγόρος δεν ήθελε την υπεράσπιση του. Σύμφωνα με τον κ. Ανδριόπουλο «ο πελάτης μου δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον» και «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και λυπάται πολύ».

«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι»
Ο 60χρονος κατά την διάρκεια της απολογίας του, υποστήριξε ότι δεν θυμάται την δολοφονία των δύο βρεφών, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι «ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζευγάρι, δημιουργούσε προβλήματα στην μητέρα του 60χρονου, η οποία διαμένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που έγινε το φονικό. «Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα».

Επίσης, στην ερώτηση, γιατί γύρισε πίσω στο σπίτι του, στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος απάντησε πως δεν το έκανε για να πάρει χρήματα, ή για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να ταΐσει τον σκύλο του, ενώ για το όπλο του φόνου, ανέφερε πως ήταν κειμήλιο από τον πατέρα του.

Στον 60χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη, για τετραπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ήδη έχει πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.