Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία το σεμινάριο My Data, από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Σύλλογο Οικονομολόγων Κορινθίας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στο Επιμελητήριο Κορινθίας, η υβριδική ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα My Data με εκπαιδευτή τον διακεκριμένο λογιστή- φοροτεχνικό, κ. Γεώργιο Κορομηλά.




 

Η ενημερωτική αυτή ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Σύλλογο Οικονομολόγων Κορινθίας. Την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης,  ο Πρόεδρος Οικονομολόγων Κορινθίας, κ. Δημήτρης Παλυβός, ο Πρόεδρος του 11ου ΠΤ Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Πάνος Κρητικός και  η προϊσταμένη της ΔΟΥ Κορινθίας, κα Νάντια Σαρελάκου.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Κορομηλάς, Οικονομολόγος -Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, που  ανέλυσε τις παραμέτρους της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της πλατφόρμας MyDATA τον τρόπο, το χρόνο και τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις για την εναρμόνιση με τα νέα ψηφιακά δεδομένα.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, προς τα μέλη του, θα συνεχίσει με δράσεις στοχευμένης ενημέρωσης και καθοδήγησης στους κλάδους και επιχειρήσεις με θεματικές ενότητες, σε συνεργασία με τους εκάστοτε φορείς.