ΕΟΣ Κορίνθου: Φλαμπουρίτσα – Παράγκα – Κυλλήνη

 10 Απριλίου 2022

Ο Σύλλογος μας θα κάνει διπλή διάσχιση στην χαράδρα της Φλαμπουρίτσας.
Η Ορειβατική ομάδα θα ξεκινήσει από το Βαρνεβό, πηγές Σύθα, θα ανέβει στην περιοχή Παράγκα, και στην συνέχεια θα τελειώσει στην περιοχή (Μπούζι) Κυλλήνη.Ω.Π 7:30 Β.Δ Α+-Β ΥΨ.Δ 700μ ΧΙΛ 17
Η Πεζοπορική ομάδα θα ξεκινήσει κι αυτή από Βαρνεβό, πηγές Σύθα, και στην συνέχεια διάσελο παράγκας (Μπούζι) Κυλλήνη.
Ω.Π 6 Β.Δ Α-Α+ ΥΨ.Δ 400μ ΧΙΛ 14


Αρχηγοί εξόρμησης
Ορειβατική ομάδα.
Παλασοπούλου Αθηνά 6947279750
Μιχαηλίδης Κώστας. 6972548965
Πεζοπορική ομάδα
Καραγεώργος Χριστόφορος 6948002379
Αναχώρηση στις 07:30 από τα Περιβολάκια.
Κόστος εξόρμησης 15€
Στο τελείωμα της πορείας θα σταματήσουμε για φαγητό, καφέ στο χωριό Κυλλήνη..


Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, κάλτσες (και εφεδρικές), γκέτες, μπατόν, γάντια, σκούφος, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό , καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό, Κραμπόν, πιολέ..
• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης)
• Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προφύλαξης για τη μετάδοση του κοροναιού, στις μετακινήσεις με Λεωφορεία θα συμμετέχουν άτομα που έχουν τα ανάλογα πιστοποιητικά.
1)Πιστοποιητικό εμβολιασμού, η
2)Πιστοποιητικό Νόσησης, η
3)Πιστοποιητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών. ή PCR 72 ωρών.