Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δικαίωμα Να Επιλέγεις

Ας κάνουμε μια απλή ερώτηση στον εαυτό μας. Τι μας ζήτησαν αυτά τα τελευταία 2 χρόνια, με αφορμή την πανδημία? Ποια είναι η λέξη κλειδί που κατέταξε τους ανθρώπους σε κατηγορίες «συνεπείς» και «ασυνείδητοι» , «υπεύθυνοι» – «ανεύθυνοι».. Η λέξη κλειδί είναι ΠΙΣΤΗ. Οσοι επέλεξαν να ακολουθήσουν τις υποδείξεις, τους κανόνες, τις εντολές, υπέβαλαν τον εαυτό τους σε μια χωρίς τέλος αγωνία, που γιγαντώθηκε από τα ΜΜΕ , και τα “πολεμικά” επιστημονικά δελτία. Και αυτός ο φόβος, αυτή η εξάρτηση από κάθε τρομολαγνική εικόνα ή ανακοίνωση, παγιώθηκε μέσα τους γιατί ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.



 

Ο απλός, καθημερινός άνθρωπος, έχει δικαίωμα να αναρωτηθεί, αν όντως υπάρχει ακόμα κι ο Θεός που πιστεύει, μπορεί να αμφισβητήσει τις επιλογές κυβερνήσεων που ο ίδιος επέλεξε να ψηφίσει, μπορεί να έχει οποιαδήποτε αμφιβολία ακόμα και για τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον, να αρνηθεί αυτό που ένας γιατρός θα του υποδείξει, εκτός κι αν δεν έχει πρόβλημα να θεωρηθεί ανόητος.

Οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους, μέσω των εμπειριών τους στον τομέα της υγείας, είτε γιατί ασθένησαν οι ίδιοι, ή κάποιος δικός τους άνθρωπος, από την επαφή με γιατρούς, νοσοκομεία, από κουβέντες στο κύκλο τους, από διάφορα άρθρα που θα διαβάσουν, ή κάποιες εκπομπές στη τηλεόραση, έχουν μια γενική εικόνα για τα διάφορα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν στο σώμα τους. Όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, οι αποφάσεις που θα κρίνουν το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, όπως είναι λογικό λαμβάνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους μόνους ΥΠΕΘΥΝΟΥΣ να προστατέψουν αυτό το αγαθό, τους γιατρούς τους. Οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν μια σειρά από εργαλεία στα χέρια τους, για να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Τις σπουδές τους, την συνεχή ενημέρωση στο τομέα τους, τον εξοπλισμό τους στα ιατρεία και τα νοσοκομεία ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. Κι εδώ ακριβώς ξεκινάει το πρόβλημα. Θα ήταν όλα καλά και άγια, αν οι γιατροί δεν ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι αλλά ένα άλλο είδος δημιουργήματος χωρίς ανθρώπινες επιθυμίες, αδυναμίες και ανάγκες, οι οποίοι θα λειτουργούσαν έξω από κάθε σύστημα, ανεξάρτητοι και ελεύθεροι να εργαστούν για την πρόοδο και ευημερία του ανθρώπου. Τότε θα θα μπορούσαμε να εναποθέσουμε με εμπιστοσύνη το πολύτιμο αγαθό μας στα χέρια τους.

Ζούμε όμως σε ένα πλανήτη, που έχει καταλήξει να διοικείται από τεράστιες πολυεθνικές οι οποίες ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των τοπικών αρχόντων κάθε κράτους, οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο από υπάλληλοι τους. Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. Οι δε ελεγκτικοί οργανισμοί που υποτίθεται θα ήταν το «φρένο» σε κάθε ενέργεια που θα υπερβαίνει τους κανόνες ηθικής και νομιμότητας αυτών των «θηρίων», χρηματοδοτούνται από τα ίδια τα θηρία.

Όταν ελέγχεις την ενημέρωση μπορείς να χειραγωγήσεις τα μυαλά των ακροατών-θεατών όπως ακριβώς σε συμφέρει και να προωθήσεις εκείνα ακριβώς τα προϊόντα που θέλεις να πουλήσεις.

Όταν ελέγχεις τα πανεπιστήμια, μπορείς να βγάλεις επιστήμονες κομμένους και ραμμένους στα μέτρα σου, οι οποίοι θα λειτουργούν ακριβώς με το τρόπο που θέλεις να υλοποιήσεις τις μελλοντικές εξελίξεις.

Όταν ελέγχεις τα τρόφιμα μπορείς να εκπαιδεύσεις τους ανθρώπους να τρέφονται ακριβώς με το τρόπο που θέλεις εσύ.

Όταν ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γιατί όλα τα άλλα είναι μια αλυσίδα γύρω από αυτήν που είναι το ουσιαστικό και απόλυτο εργαλείο για την συνέχιση της επιβίωσης του ίδιου του ανθρώπινου είδους.

Για να ελέγχεις σε απόλυτο βαθμό την ΥΓΕΙΑ, χρειάζονται μερικές απλές κινήσεις.

Χρηματοδοτείς τα μεγαλύτερα επιστημονικά ιδρύματα, τα πανεπιστήμια, τα ερευνητικά κέντρα, εκεί δηλαδή που «γεννιούνται και αναπτύσσονται» οι άνθρωποι που θα πάρουν στα χέρια τους τις τύχες των απλών καθημερινών ανθρώπων.

Κατασκευάζεις τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν και τα φάρμακα που θα χορηγήσουν, δίνοντας και πολύ δυνατά «δώρα» σε εκείνους που θα είναι οι καλύτεροι «πωλητές».

Σ’ αυτό το σημείο αν δεν έχεις ίχνος ηθικής παρά μόνο δίψα για εξουσία, δύναμη, χρήμα, μπορείς και να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙΣ ΤΟ «ΑΝΙΑΤΟ» ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Και πως θα μπορούσαν να πεισθούν οι γιατροί, εκείνοι που και ηθική έχουν, και εντιμότητα έναντι των συνανθρώπων, και δεν χρηματίζονται?

Όπως ακριβώς πιστεύει ο πιστός, πως εκείνος ο ιερέας που βρίσκεται μπροστά στο ιερό ενός ναού και κρατάει ένα ευαγγέλιο στο χέρι , μεταφέρει τον λόγο ενός Θεού που δεν έχει δει ποτέ του, αλλά αισθάνεται αδύναμος και πολύ μικρός για να τον αμφισβητήσει.

Την ίδια βαρύτητα έχουν για ένα απλό γιατρό, τα βιβλία που διάβασε, οι καθηγητές που θαυμάζει, οι αποφάσεις ενός επιστημονικού συνεδρίου, τα πορίσματα εκθέσεων σπουδαίων και αναγνωρισμένων ιατρικών κέντρων ερευνών, οι πολύτιμη συνδρομή των σπουδαίων φαρμακοβιομηχανιών. Αν όλοι αυτοί πουν πως σαυτόν το ιό πρέπει να λειτουργήσουμε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, είναι ΔΟΓΜΑ, όχι απλή υπόδειξη. Και όποιος το αμφισβητήσει καλύτερα να περάσει έξω από τη πόρτα του ιατρικού κατεστημένου και να λοιδορηθεί σαν ανόητος ή επικίνδυνος ή ύποπτος σε περίεργα παιχνίδια.

Το μη δοκιμασμένο κατάλληλα σκεύασμα, το οποίο χρησιμοποιεί ένα νέου είδους μηχανισμό στο αμυντικό σύστημα του οργανισμού μας, με ελάχιστη γνώση για τις παρενέργειες και τις επιπτώσεις που θα προκαλέσει, και το οποίο υποτίθεται θα προστατεύσει από τους κινδύνους μιας ασθένειας που δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό από που ξεκίνησε και με ποιους μηχανισμούς δρα, έγινε Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, με την συναίνεση όλου του ιατρικού κατεστημένου.

Ακόμα κι όταν όλα άρχισαν να δείχνουν πως δεν ήταν τελικά το θαυματουργό σκεύασμα, και όχι μόνο, ήταν, είναι κάτι που ίσως έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΔΟΓΜΑΤΟΣ συνεχίζεται με επιστήμονες και απλούς ανθρώπους να δείχνουν ανίκανοι να σκεφθούν οτιδήποτε πέραν των επιβαλλόμενων από το «ιερατείο» των φαρμακοβιομηχανιών και των κυβερνητών – υπαλλήλων τους.

Με αποτέλεσμα να καταλήξουμε, σε ένα αδιανόητο διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων, ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΥΣ, γιατί στην ουσία αυτό είναι. Τα περί ψεκασμένων, αντιεμβολιαστών κλπ είναι γελοίοι χαρακτηρισμοί, που προωθούνται συνέχεια από τα ίδια κέντρα χειραγώγησης των μαζών, για να αποδείξουν πως όποιος αμφισβητεί το αλάθητο των Παπών της επιστήμης δεν είναι απλά αδαής είναι παλαβός.

Αυτό που όμως αφορά εμάς τους απλούς ανθρώπους και είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, είναι η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ.

Και μη βρεθείς εσύ, ο φανατικός σταυροφόρος των σκευασμάτων της ντροπής να μου κουνήσεις το δάκτυλο πως η επιλογή μου σε βάζει σε κίνδυνο, γιατί τώρα πια είσαι ασφαλής με τις δόσεις που έχεις κάνει και που θα συνεχίσεις να κάνεις για πολύ καιρό ακόμα. Έτσι δεν είναι? Ο ανυπάκουος είναι αυτός που θα κινδυνεύσει, και αυτό είναι η επιλογή που έκανε. Εκτός κι αν θέλεις να με κάνεις να πιστέψω κι εγώ, πως ξαφνικά αγωνίζεσαι με τόσο πάθος για το καλό του συνανθρώπου, εκείνου του συνανθρώπου που σε κάθε άλλη περίπτωση το κάθε δεινό που θα τον εύρισκε “δεν ήταν δική σου υπόθεση”

Η νέου τύπου θρησκεία ήρθε για να μείνει.

Θα επιβάλει τους κανόνες στους πιστούς και την τιμωρία στους άπιστους,

Θα πετάξει στη πυρά τα βιβλία που την αμφισβητούν.

Θα τιμήσει με δώρα και επαίνους εκείνους που θα υπακούσουν

Θα σφίξει πιο δυνατά τις αλυσίδες στους ανυπάκουους σκλάβους ….

Η νέου τύπου τυραννία, ήρθε για να δημιουργήσει στα ανθρώπινα σώματα την απόλυτη εξάρτηση από τα εργαλεία που θα κατασκευάζουν και θα πουλάνε. Πιο χρήσιμο από ένα μαστίγιο στην πλάτη του σκλάβου , είναι μια πρέζα που θα έχει ανάγκη ο σκλάβος να πάρει για να συνεχίσει να ζει.

Το να πιστέψω τυφλά ότι μου προωθούν, σαν αλήθεια, οι αρχιτέκτονες του αρρωστημένου κατασκευάσματος που είναι αδιάφορο σε κάθε ανθρώπινο πόνο, και να πιστεύω πως ενδιαφέρονται για την ευημερία μου και την υγεία μου, είναι σαν να είμαι πιστή ενός στυγνού καπιταλιστικού συστήματος και να νομίζω πως ο καρχαρίας νοιάζεται πως θα αισθανθεί το ψαράκι που θα φάει . Και όχι δεν είμαι. Δεν αμφισβητώ την επιστήμη, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, γιατί έχω μεγάλο σεβασμό στα επιτεύγματα των ανθρώπων που συντελούν στη πρόοδο και την βελτίωση του επιπέδου ζωής. Αυτό που αμφισβητώ είναι τους επιστήμονες που υπηρετούν τυφλά, ένα σύστημα που αποδεδειγμένα δεν λειτούργησε ποτέ για το συμφέρον όλης της κοινωνίας αλλά αντίθετα, υπηρέτησε πάντα ιδέες τύπου «ο θάνατος σου η ζωή μου», «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», «ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθαίνουν», «το χρήμα είναι θεός»…

Όχι δεν είμαι οπαδός αυτών των ιδεών και δεν είμαι διατεθειμένη να γίνω ούτε στο μέλλον. Πρόσεξε όμως εσύ, που παρέδωσες πνεύμα και σάρκα στη νέα θρησκεία, μήπως με την τυφλή πίστη σου, γίνεσαι συνένοχος στη δημιουργία μιας δυστοπίας όπου θα έχει αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα στον άνθρωπο να λειτουργεί έστω και με το ελάχιστο δικαίωμα ελευθερίας.

fantastikeskatastaseis