Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ελλάδα έχεις ταλέντο – Τελικός: Ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός ο μεγάλος νικητής -VIDEO

Αυλαία έριξε απόψε το βράδυ το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Οι 12 φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν το κοινό και να κατακτήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.
 

Οι τέσσερις κριτές Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά κι οι παρουσιαστές Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο είδαν για τελευταία φορά τα acts των διαγονιζομένων, όπου έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και την καρδιά των τηλεθεατών.

Σκόρπισε ρίγη με το «Μαραίνομ’ ο καημένος» κι αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, από το Ψάρι Κορινθίας.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκίνησε με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού κι ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή. Τα δώδεκα ταλέντα που έλαμψαν επί σκηνής στον τελικό ήταν: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο κι η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο πλατό με την ανακοίνωση του νικητή. Όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Σβήγκος, την πρώτη θέση στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο για το 2022 κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος είχε ξεσηκώσει τους πάντες με τα παραδοσιακά τραγούδια που είχε τραγουδήσει.