Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απονομή Βραβείων Yannis Behrakis & Athens Photo World 2022

Το Athens Photo World για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει και φέτος τους διαγωνισμούς για τα δύο  χρηματικά βραβεία που καθιέρωσε το 2019.

Το Διεθνές Βραβείο Φωτοειδησεογραφίας Yannis Behrakis (#YBIPA) και το Βραβείο Athens Photo World (#APWA) θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Οι βασικοί συντελεστές του APW (Θανάσης ΣταυράκηςΛευτέρης Πιταράκης, Γιάννης ΚολεσίδηςΧριστίνα Καλλιγιάννη) μαζί με διακεκριμένους καλεσμένους φωτορεπόρτερ συζητούν με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη για τα κεντρικά θέματα που απασχόλησαν την φωτοειδησεογραφία την χρονιά που πέρασε. Σε συνέχεια θα γίνει η ανακοίνωση του Βραβείου Yannis Behrakis από την Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη ενώ το βραβείο στον νικητή του Athens Photo World 2022 θα απονεμηθεί από τον Δημήτρη Τοσίδη, νικητή του APWA2021. 

Τα δύο Βραβεία  τιμούν την παρακαταθήκη του Γιάννη Μπεχράκη και δίνουν υπόσταση στον σκοπό της διοργάνωσης, την διάδοση του έργου των φωτορεπόρτερ και την ουσιαστική τους ενίσχυση για την απρόσκοπτη συνέχισή του.
Κυριακή 29/05 | 19.00
ΦΑΡΟΣ

Ελεύθερη είσοδος

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00.
  • Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα.
  • Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Η ηλεκτρονική κράτηση είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας δελτίων εισόδου στον χώρο της εκδήλωσης.
  • Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
  • Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Οι εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, στην πλειονότητά τους, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Photo credits: Διάβα, ©Δημήτρης Τοσίδης, Νικητής Βραβείου Athens Photo World 2021