Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδιωξαν από το νοσοκομείο πυροσβέστη με αναπνευστικά προβλήματα – Ως εποχικός δε δικαιούται περίθαλψη

Ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι αν χρειαστεί περαιτέρω ιατρική βοήθεια δεν θα μπορέσουν να του την παράσχουν.

Αυτό θα πει αναλγησία. Οι εποχικοί πυροσβέστες, που κάθε καλοκαίρι μάχονται με τις φλόγες και βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο, για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, σπίτια και περιουσίες δε δικαιούνται περίθαλψη.




 

Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν οι Εποχικοί Πυροσβέστες μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, ο πυροσβέστης που διακομίστηκε εχθές με αναπνευστικά προβλήματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έλαβε τις πρώτες βοήθειες, όμως δε δικαιούται περίθαλψη, καθότι εποχικός!

Πιο συγκεκριμένα οι Εποχικοί Πυροσβέστες, δημοσίευσαν μήνυμα, που τους απέστειλε ο πατέρας του πυροσβέστη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το 251 ΓΝ Αεροπορίας για τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν στο παιδί του, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως ο πυροσβέστης γιος του δε δικαιούται περίθαλψη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Ακολουθεί το μήνυμα που μας έστειλε ο πατέρας του συναδέλφου μας Εποχικού Πυροσβέστη που τραυματίστηκε στην χθεσινή πυρκαγιά.
“Καλημέρα, να ευχαριστήσω για την παροχή ιατρικής φροντίδας το 251 ΓΝ Αεροπορίας για τον εποχικό πυροσβέστη που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,από την φωτιά της Γλυφάδας εχθές 04/06/2022 και ταυτόχρονα να εκφράσω το παράπονο διότι του είπαν ότι δεν δικαιούται περίθαλψης καθώς είναι εποχικός. Όπως ενημέρωσαν και την οικογένειά του ότι αν χρειαστεί περαιτέρω ιατρική βοήθεια δεν θα μπορέσουν να του την παράσχουν μετά το εξιτήριο και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε άλλο νοσοκομείο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.”
Τα συμπεράσματα δικά σας.»

rosa.gr