Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Αντιεμβολιαστές διαδηλώνουν έξω από το σπίτι μου – Στοχοποιείται η οικογένειά μου

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε πως έξω από το σπίτι του είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα αντιεμβολιαστές, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της οικογένειάς του.

“Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και “διαδηλώνουν” εναντίον της οικογένειάς μου” έγραψε χαρακτηριστικά.



 

“Στοχοποιείται η οικογένειά μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις” πρόσθεσε, ζητώντας “αυτονόητη καταδίκη από όλο τον πολιτικό κόσμο”.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επρόκειτο για περίπου 30 διαδηλωτές που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΝΔ: Αναμένουμε ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις
“Το να στοχοποιούνται οικογένειες πολιτικών για τις πολιτικές τους αποφάσεις είναι απαράδεκτο, και κατάφωρα αντιδημοκρατικό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

“Αναμένουμε την ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, της στοχοποίησης της οικογένειας του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη από αντιεμβολιαστές που διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.