Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

FOUGARO ARTCENTER – Γιάννης Κότσιρας Καλοκαίρι 2022

Κυριακή 10 Ιουλίου, ώρα 22:00

Οι καλοκαιρινές βραδιές στο Ναύπλιο έχουν την υπογραφή του FOUGARO ARTCENTER.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου την σκυτάλη στις live συναυλίες παίρνει ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, που μαζί με τους συνεργάτες του έχει  ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. 

Τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον δημοφιλή ερμηνευτή, που εδώ και χρόνια μας συντροφεύει τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια με την εκφραστική φωνή του, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, τις πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και τις εξαιρετικές επιλογές του σε τραγούδια λαϊκά! Φέτος, μας φέρνει ένα ακόμη τραγούδι, που έχει κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό!

Το «Σασμός», τραγούδι γραμμένο για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά με στίχους του ίδιου και μουσική του Νίκου Τερζή, ένα τραγούδι σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, είναι το τραγούδι που μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Ραντεβού λοιπόν στο FOUGARO ARTCENTER την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 22:00 για να ζήσουμε ένα μαγικό καλοκαιρινό βράδυ με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές στιγμές.

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις

Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι

Κώστας Μιχαλός: κιθάρες

Hρακλής Παχίδης: τύμπανα

Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο

Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί

Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου

Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί

Παραγωγή: MENTA ART EVENTS, www.menta3.com,

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων:

15€ | προπώληση στο CAFEBISTROT

18€ στο ταμείο

Κρατήσεις – επικοινωνία:

27520 47300 | 6946 594 588 | info@fougaro-cafe.gr