Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αργολίδα: Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές και απόπειρες κλοπών – Συνελήφθη 18χρονος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (11.7.2022) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών , 18χρονος ημεδαπός, ενώ για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ακόμη ένας 44χρονος ημεδαπός.



 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 10.7.2022 έως και προχθές (11.7.2022), είχαν διαπράξει δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -5.540- ευρώ καθώς και χρυσαφικά.

Τέλος, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το σύνολο των αφαιρεθέντων χρυσαφικών και μέρος του χρηματικού ποσού, τα οποία και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.