Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία η 76η εθελοντική αιμοδοσία στην Νεμέα – VIDEO

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 76η κατά σειρά Εθελοντική αιμοδοσία, στον Άγιο Γεώργιο Νεμέας, η βράβευση των αιμοδοτών και η μεγάλη γιορτή.

Τόσο μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών, που μας εξέπληξε ευχάριστα όλους, συγκεντρώθηκαν συνολικά 250 μονάδες αίματος.
H 76η εθελοντική αιμοδοσία είχε πολλές συμμετοχές, δίνοντας έτσι την επιβράβευση της προσπάθειας και τη δύναμη στους διοργανωτές της Ενοριακής επιτροπής αιμοδοσίας να συνεχίσουν την προσφοράς και τη μεταλαμπάδευσης της ιδέας της αιμοδοσίας έτσι ώστε να πάψει η Ελλάδα να είναι ουραγός, στην Ευρωπαϊκή Ένωση , στο να εισάγει αίμα όπως ακριβώς ανέφερε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής αιμοδοσίας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Πατήρ Ευάγγελος Μπακασέτας.

Ο π. Ευάγγελος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Αιμοδοσίας
έχουν καταφέρει να προτρέψουν τον οποιοδήποτε να συμβάλει με τον τρόπο του στην προσπάθεια αυτή είτε σαν αιμοδότης-τρια.

Το ελάχιστο που πρέπει να ειπωθεί είναι τα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε όλη την Επιτροπή της Αιμοδοσία .

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ με τον τρόπο του ΠΡΕΠΕΙ να βοηθά τέτοιες προσπάθειες γιατί ο τελικός στόχος της Αιμοδοσίας της Νεμέας είναι να υπάρξουν και άλλες αιμοδοσίες στους όμορους Νομούς.

korinthostv.gr