Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κόρινθος: 15χρονος ο ένας οδηγός στο τροχαίο – Νεκροί η 18χρονη αδελφή του και ο 16χρονος φίλος του

Δυο νέα παιδιά έχασαν το πρωί τη ζωή τους σε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως. Αγωνία και για δυο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως.
Η θλίψη είναι ανείπωτη για τον χαμό δύο νεαρών παιδιών, ηλικίας 18 και 16 ετών.



 

Συγκεκριμένα, την ζωή τους έχασαν, ένα κορίτσι 18 ετών από την Κόρινθο και ένα αγόρι 16 ετών, ο Α.Η. από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της 18χρονης ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος.
Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Εκεί, οι γιατροί των επειγόντων έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μεταξύ των τραυματιών – αλλά ελαφρά- είναι και ένας 16χρονος.

Το άλλο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η σύγκρουση οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός.

Τον 65χρονο παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Νοσηλεύεται και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.

Πώς έγινε το τροχαίο
Το τραγικό συμβάν συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα αυτοκίνητο κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινείτο και αυτό στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Φωτογραφία: korinthostv.gr