Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τραγωδία στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νέα παιδιά να σκοτώνονται επιτόπου και άλλα δύο να χαροπαλεύουν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.. Η εθνική οδός Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου έκλεισε για να απομακρυνθούν τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και γέμισε από ασθενοφόρα, περιπολικά και οχήματα της Πυροσβεστικής.Ένα λάθος που έκανε οδηγός στοίχισε ακριβά και προκάλεσε το τροχαίο. Η απόφασή του, να κάνει όπισθεν, χωρίς το αυτοκίνητο που ερχόταν να προλάβει να σταματήσει.

Στις 05:00 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτός στην ίδια κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νεαροί ηλικίας 18 και 19 ετών. Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.