Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπακασέτας: Παραγωγός και πρωταγωνιστής του νέου ντοκιμαντέρ της Τράμπζονσπορ -VIDEO

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της τουρκικής Super Lig, με την Τράμπζονσπορ, παρουσίασε ένα video που διαρκεί περίπου μια ώρα και φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις άγνωστες πτυχές της πορείας του συλλόγου που πανηγύρισε ξανά τον τίτλο στην Τουρκία έπειτα από 38 χρόνια.

Μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ, ο Τάσος Μπακασέτας προσπαθεί να αποτυπώσει την καθημερινότητά του στην Τουρκία, αλλά και τις στιγμές της απόλυτης χαράς με την Τράμπζονσπορ.



Οι οποίες, δεν σταματούν. Το περασμένο Σάββατο ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός σκόραρε με πέναλτι στη νίκη με 4-0 επί της Σίβασπορ στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Η Τράμπζονσπορ λογαριάζεται ως το φαβορί για τον τίτλο κι αυτή τη σεζόν, ενώ χθες έμαθε πως θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη στα πλέι οφ της προκριματικής διαδικασίας του Champions League με στόχο την είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων της Ευρώπη.

Στο video, παραγωγής του Τάσου Μπακασέτα, συμμετέχουν ο Μανώλης Σιώπης, ο Μάρεκ Χάμσικ, ο Αντρέας Κορνέλιους, ο Μπρούνο Πέρες, ο Έντιν Βίστσα, ο Τζανίνι Ταβάρες Σεμέδο, ο Αμπντελκαντίρ Ομιούρ, ο Ντορουκχάν Τοκιόζ και ο Ερτσέ Καρντεσλέρ

Οι συμπαίκτες του μιλούν για τον σύλλογο, γι’ αυτά που πρεσβεύει και για ιστορίες από την ιστορική πορεία προς την κατάκτηση της κορυφής του τουρκικού ποδοσφαίρου.




Στήριξε το έργο του nemeapress