Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστακίδης για την καταστολή στο ΑΠΘ: Εισπνεύσαμε μεγάλες ποσότητες δημοκρατίας του άριστου

Ο μουσικός Δημήτρης Μυστακίδης, που συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ, όπου η ΕΛΑΣ προέβη σε απρόκλητη και αδιανόητη επίθεση κατά χιλιάδων συγκεντρωμένων, φοιτητών και μη, με τη ρίψη χημικών, «πνίγοντας» την ατμόσφαιρα, επανέρχεται με νέα του ανάρτηση να πάρει θέση.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, διαψεύδει την ΕΛΑΣ, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε ρίψη χημικών μέσα στη συναυλία, ενώ στη συνέχεια τονίζει ότι τα παιδιά που διοργάνωσαν τη συναυλία, επέδειξαν υπευθυνότητα, αλληλεγγύη και ωριμότητα, βοηθώντας όσους είχαν ανάγκη, ενώ μετά το πέρας των επεισοδίων επέστρεψαν στον χώρο για να τον καθαρίσουν.



 

Τέλος, υπογραμμίζει με νόημα: «Μπορείτε να είστε όσο δεξιοί θέλετε όσο νεοφιλελεύθεροι και οπαδοί της νομιμότητας και της τάξης. Μ@λακες να μην είστε. Τα παιδιά μας χτύπησαν προχθές. Και αυτά για ακόμη μια φορά αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα από εμάς».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Τα πιτσιρίκια που βρίζεις είναι η μόνη σου ελπίδα» είχα γράψει κάποτε.
Προχθές επιβεβαιώθηκα με τον καλύτερο τρόπο.
Μετά την ρίψη των χημικών ΜΕΣΑ στον χώρο της συναυλίας όλος ο κόσμος πανικόβλητος άρχισε να τρέχει προς τις εξόδους με μεγάλο κίνδυνο να ποδοπατηθούν.
Εμείς που ήμασταν πάνω στην σκηνή, δεν ήταν δυνατόν να φύγουμε γιατί όλος ο εξοπλισμός μας ήταν έκθετος όποτε και κάτσαμε εκεί εισπνέοντας μεγάλες ποσότητες δημοκρατίας του άριστου αλλά παρακολουθώντας ταυτόχρονα ένα ρεσιτάλ αλληλεγγύης και ωριμότητας.
Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της διοργάνωσης. Τεράστιο όμως. Τέτοια υπευθυνότητα δεν έχω ξαναδεί ούτε σε σούπερ επαγγελματικές διοργανώσεις.
Μέσα στον πανικό που επικράτησε ήταν εκεί βοηθώντας όποιον είχε ανάγκη. Ψύχραιμα χωρίς ίχνος φόβου. Σήμερα διάβασα ότι μετά το τέλος των επεισοδίων γύρισαν στον χώρο για να μαζέψουν τα σκουπίδια και να παραδώσουν τον χώρο άψογο.
Σε αντίθεση με τους «επαγγελματίες» που κυνηγώντας 5; 10; άτομα έφτασαν μέχρι τον χώρο της συναυλίας και δεν δίστασαν να ρίξουν χημικά σε οικογένειες με μικρά παιδιά.
Έχουν ξεχυθεί από εχθές τα τρολ της αριστείας γράφοντας ότι βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς. Γιατί να γίνει συναυλία μέσα στα πανεπιστήμια , γιατί να προκαλείς κάνοντας κάτι τέτοιο ενώ είναι τα ΜΑΤ εκεί κλπ…
Μπορείτε να είστε όσο δεξιοί θέλετε όσο νεοφιλελεύθεροι και οπαδοί της νομιμότητας και της τάξης.
Μαλακες να μην είστε.
Τα παιδιά μας χτύπησαν προχθές.
Και αυτά για ακόμη μια φορά αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα από εμάς.

rosa.gr