Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η εταιρεία Βίκος αγκαλιάζει την αθλητική γιορτή Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022”

Ένας κόσμος αγάπης με όλους νικητές!

Η Βίκος Α.Ε.είναι Αργυρός Χορηγός και ο Αποκλειστικός Χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού και φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών των Πανελλήνιων Αγώνων, στηρίζοντας 900 αθλητές των SpecialOlympicsHellasμε νοητική αναπηρία, που θα ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να αγωνιστούν στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics“Λουτράκι 2022”. 

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Λουτράκι Κορινθίας από 3 έως 8 Οκτωβρίου, από τα Special Olympics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η εταιρεία Βίκος διατηρεί σταθερή την πίστη της στις αρχές της προσφοράς προς την κοινωνία, με τις οποίες διαχρονικά κινείται, αναδεικνύοντας το νόημα της επίτευξης καθημερινών στόχων που ο καθένας θέτει στη ζωή του. Στηρίζει ταυτόχρονα την προσπάθεια και τη δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν όλοι οι αθλητές.

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 19.00 στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβυ ε.τ. κ. Διονύσιο Κοδέλλα.

«Η προσπάθεια, η επιμονή και οι επιτυχίες των αθλητών των Special Olympics είναι για την εταιρεία Βίκος έμπνευση και δύναμη. Σε αυτούς τους αγώνες βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές, να γιορτάζουμε κάθε μικρή ή μεγάλη τους νίκη, κάθε αγώνα, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ομαδικότητας!», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Βίκος Α.Ε..

Οι αγώνες θα είναι ανοιχτοί προς το ευρύ κοινό, όπως όλες οι παράλληλες δράσεις που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας»,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εθελοντισμό, στην προσφορά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, την ανάδειξη του πολιτισμού και τον αθλητισμό.

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Βίκος Φυσικό Μεταλλικό ΝερόVikosOfficialΒίκος | Φυσικό Μεταλλικό      ΝερόVikosWater

https://www.vikos.com

Λίγα λόγια για τα Special Olympics Hellas:

Τα Special Olympics Hellas ανήκουν στο Παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics, το οποίο εδώ και πάνω από μισό αιώνα εκτείνεται σε παραπάνω από 190 χώρες ανά την Υφήλιο, έχοντας κεντρικό του στόχο την ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε απρόσκοπτα τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 34 χρόνια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό, υλοποιώντας πολυάριθμα καινοτόμα αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα, τα οποία αγκαλιάζουν τους αθλητές των Special Olympics και τις οικογένειες τους και αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει η θέληση και η δύναμη της ψυχής.