Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ – Πρόσκληση

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής οργανώνει υβριδική εκδήλωση για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ και προσκαλεί όλους όσους θέλουν να τιμήσουν τις ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ με φυσική παρουσία, το Σάββατο, 15 Οκτ 2022, στις 12.00, στην έδρα του γραφείου του στο Μενίδι, Πλήθωνος Γεμιστού 14, 13678 ΑΧΑΡΝΑΙ και διαδικτυακά στο facebookliveστο προφίλ «ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».



 

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής-Άγιος Γεώργιος τίμησε επισήμως για πρώτη φορά την Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας στις 15/10/2018 με την παρουσία του ΥφυπΑΑΤ κ Β. Κόκκαλη. Στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση στις 14/10/2020 με τον χαιρετισμό της ΥφυπΑΑΤ κα Φ. Αραμπατζή, καθιέρωσε τις τακτικές διαδικτυακές συζητήσεις, που σήμερα γίνονται κάθε Τετάρτη, στις 21.30.

Μέχρι σήμερα την τελευταία διετία έγιναν πάνω από 200 διαδικτυακές συζητήσεις που είναι όλες αναρτημένες ελεύθερες σε όποιον επιθυμεί, στο facebook του «ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», σαν μια βιβλιοθήκη θεμάτων.

Το Σάββατο, 15 Οκτ 2022, στις 12.00 στο Μενίδι ((Πληθ. Γεμιστού 14, ΑΧΑΡΝΑΙ) και διαδικτυακά στο facebook στο προφίλ «ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», θα γίνει ένας μικρός απολογισμός της διετούς διαδικτυακής και άλλης τηλεδράσης των ΓΥΝΑΙΚΩΝ της ΥΠΑΙΘΡΟΥ, από την κα Μάγδα Κοντογιάννη (Μενίδι Αττικής), την κα Αργυρώ Λαγγουράνη (Λιδωρίκι Φωκίδας) και την κα Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Νέος Σκοπός Σερρών) και βέβαια ακολούθως και από όποιο/α επιθυμεί να πει «μια ευχή» ή έχει στείλει γραπτές σκέψεις.

 

Για τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο

Η Γραμματέας του ΔΣ

Μάγδα Κοντογιάννη

6932094231