Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέροια: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε μητέρα με τα παιδιά της – Νεκρή μία 15χρονη -VIDEO

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε την οικογένεια τραυματίζοντας θανάσιμα την 15χρονη.
Το βράδυ της Παρασκευής, μία γυναίκα ηλικίας 37 ετών, μαζί με τις κόρες της, 11 και 15 ετών αντίστοιχα, περπατούσαν στον κεντρικό δρόμο της Παλαιοχώρας Ημαθίας, κοντά στη Βέροια, και ο ασυνείδητος οδηγός τις παρέσυρε τρέχοντας με το ΙΧ του με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία ενώ στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 37χρονη μητέρα, ενώ η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

Ο οδηγός εξαφανίστηκε και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, ενώ το Αυτόφωρο έχει ήδη παρέλθει, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο οδηγός είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες, ενώ τον είχαν ξαναδεί να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό δίπλα από σπίτια και οικογένειες.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, πριν από αυτό το δυστύχημα είχε διαπληκτιστεί με την γυναίκα του, και μετά μπήκε στο αμάξι με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το δυστύχημα.

Αν και δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός, το MEGA εντόπισε το προφίλ του στο Facebook, με τον ίδιο να αλλάζει όλες τις φωτογραφίες του, προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

megatv.com