Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Διήμερη διάσχιση ορεινή Κορινθία

5-6 Νοεμβρίου

Ο Σύλλογος μας σας προσκαλεί στην διήμερη Διάσχιση που διοργανώνει στα Όρη Ολίγυρτος, Σκίαθις, Τραχί.

Οι πορείες θα είναι δυνατές, και η ευχαρίστηση μεγάλη από το θέαμα που θα έχουμε. 

Αναχώρηση στις 06:00 με δικά μας αυτοκίνητα από Άγιο Νικόλαο για την Λαύκα, αφήνουμε τα πράγματα μας για την κατασκήνωση και ξεκινάμε για κορυφή Γριμπίνη, κορυφογραμμή Ολίγυρτου, κορυφή Σκίπιζα, και μετά από 8 ώρες στο διάσελο τις Κανδύλας όπου θα κατασκηνώσουμε.

​Την επόμενη μέρα θα ανέβουμε στην κορυφή του όρους Σκίαθις και ανάλογα την κατάσταση που θα ήμαστε κάνουμε και την κορυφή Τραχί και κατεβαίνουμε στο Χωριό Αλέα.

Κοστολόγιο 5 €

Περαιτέρω διευκρινίσεις από τους αρχηγούς της εξόρμησης.

Καραγεώργο Χριστόφορο 6948002379

Νικολόπουλο Παναγιώτη 6945635573

Λόγω του COVID γίνεται ΣΥΣΤΑΣΗ μέτρων προστασίας, για αποφυγή μετάδοσης.

Απαραίτητος Εξοπλισμός: Σακίδιο, μπατόν, ορειβατικά μποτάκια, Ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον). Φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, νερό, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια),

Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μία δραστηριότητα – εξόρμηση του συλλόγου και, στην συνέχεια, εάν ο επιθυμεί να γίνει μέλος. Για να γίνει κανείς μέλος, συμπληρώνει την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος εγγραφής 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.

Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.

Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.

Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.

Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).