Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια

Η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια είναι τα δύο θέματα που πρωταγωνιστούν αρνητικά στις έγνοιες, κάθε εργαζόμενου, κάθε επαγγελματία, κάθε συνταξιούχου, κάθε πολίτη αυτής της χώρας.
Αρνητικοί πρωταγωνιστές στην αγωνία του καθενός από εμάς για το πως θα βγάλει το μήνα, για το πως θα ανταπεξέλθει στις ανάγκες και υποχρεώσεις του και αυτό το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Δύο θέματα που… «καίνε».




 

Γι’ αυτά θα μιλήσουμε, αυτά θα συζητήσουμε και γι’ αυτά τα δύο θέματα «φωτιά» στον οικογενειακό αλλά και επιχειρηματικό προϋπολογισμό θα προτείνουμε λύσεις και διεξόδους, από το αδιέξοδο που μας έχει φέρει η πολιτική και οι ακραία νεοφιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια αλλά και για τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την αντιμετώπισή τους, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, στις 7:30μ.μ., στο ξενοδοχείο Μαντάς στο Λουτράκι, (Δαμασκηνού & Οικονόμου 1).

Κεντρικοί ομιλητές η Ρένα Δούρου, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και ο Νικόλας Φαραντούρης, Δικηγόρος, Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Γιάννης Σκλίας.

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ