Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας διοργάνωνε πάρτι, βίαζε τα παιδιά του και η μητέρα παρακολουθούσε -VIDEO

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί τα όσα κατέθεσε μία 20χρονη, σε μήνυση που έκανε σε βάρος των γονιών της!

Όσα περιγράφει η καταγγέλλουσα ανατριχιάζουν και αφορούν τον βιασμό τόσο της ίδιας όσο και των αδελφών της από την παιδική τους ηλικία… από τον πατέρα τους, συγγενών και φίλων. Μάλιστα αυτό που δεν χωρά ανθρώπινος νους είναι ότι η κακοποίηση γινόταν με την συγκατάθεση της μητέρας και πολλές φορές μπροστά στα μάτια της.




 

Ο πατέρας συνήθιζε να διοργανώνει «πάρτι βιασμού» τόσο στο σπίτι όσο και στην επιχείρηση που διατηρούσε κατά την διάρκεια των οποίων τα παιδιά μαρτυρούσαν στα χέρια τους.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας γείτονας που άρχισε να βλέπει περίεργες συμπεριφορές, ζήτησε να κάνει μαθήματα δωρεάν στο ένα παιδί ώστε να μπορέσει να μπει στο σπίτι. Με τη δική του βοήθεια, τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για όλα όσα ζούσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και να φτάσουν, το 2017 πλέον να καταγγείλουν τα όσα έχουν γίνει.

Η δικηγόρος των παιδιών μίλησε στον τηλεοπτικό του OPEN και πρόσθεσε ότι η μητέρα εκβίαζε τα παιδιά της… να μη μιλήσουν. Επίσης, οι δράστες σύμφωνα με τα παιδιά, βιντεοσκοπούσαν τον βιασμό τους.

Η 20χρονη που πλέον μένει στην επαρχία κατέθεσε ότι βιαζόταν από πολύ μικρή ηλικία όπως επίσης και ο 17χρονος σήμερα αδερφός της που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη. Υπάρχει άλλο ένα ανήλικο παιδί που παραμένει στο σπίτι με την μητέρα του ενώ ο πατέρας έχει φύγει.

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα και από την έρευνα που έγινε τότε… δεν αποδείχτηκε κάτι. Την Άνοιξη του 2022 τα παιδιά έκαναν ξανά καταγγελία αυτή τη φορά και κατά της μητέρα τους.