Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση Πιτσάκη κατά κομματικών ”πουθενάδων” με αφορμή την ομιλία του Άδωνι στην Κόρινθο

Έρχονται δύσκολα για τους κομματάρχες της ΔΕΕΠ Κορινθίας μετά τις φωτο με τα άδεια καθίσματα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, με καλεσμένο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι Κορίνθιοι, όπως φαίνεται γύρισαν την πλάτη στον υπουργό Ανάπτυξης, στο πρόσωπο του οποίου εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους  για την ασκούμενη οικονομική πολιτική, την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, τις αποκαλύψεις για τις υποθέσεις των παρακολουθήσεων και των κόκκινων δανείων (υπόθεση Πάτση).




Την οργανωτική αποτυχία της εκδήλωσης σχολίασαν στα social media Νεοδημοκράτες της Κορινθίας με χαρακτηριστικό το σχόλιο του πρώην προέδρου  του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη, που αναφέρθηκε σε κομματικούς ”πουθενάδες”.

Άραγε ποιοι κομματικοί «πουθενάδες» θα αναλάβουν την ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο των άδειων καθισμάτων;
Μια εικόνα χίλιες σκέψεις…για την οργανωτική ανυπαρξία όσον κατάφεραν να απαξιώσουν με αυτό τον τρόπο την μεγάλη κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, λαϊκή παράταξη και να διχάσουν τους φίλους της, την στιγμή μάλιστα που μέσα από συμπληγάδες προβλημάτων , που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ετοιμάζετε να πάει σε εκλογές…
Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι κόμμα του λαού. Της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων, ένα κόμμα ανοιχτό αλλά και συγκροτημένο.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά.
Ποια πολιτικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την ανόητη εργαλειοποίηση της εκδήλωσης από τους «πρίγκηπες» του Επιμελητηρίου Κορινθίας;
Κάποιοι πρέπει αναλάβουν τις ευθύνες τους…