Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Εξόρμηση Βελίνα Κορινθίας

4-12-2022

Ο Σύλλογος μας ξεκινά τον Δεκέμβρη με πολύ όμορφη πορεία στην περιοχή της Βελίνας Κορινθίας.
Το δάσος Βελανιδιάς, Πεύκων, Καστανιών, Κουμαριών, αλλά και άλλων δένδρων έχει τις Φθινοπωρινές αποχρώσεις, που είναι χάρμα οφθαλμών. 

Η περιοχή είναι Μανιταρότοπος, και είμαστε στην εποχή τους.
Βλέποντας αυτές τις όμορφες εικόνες θα διασχίσουμε όμορφα μονοπάτια στην περιοχή, και θα ολοκληρώσουμε την πορεία μας στο Κλημέντι, που θα το δούμε από ψηλά, με υπέροχη θέα προς τον κάμπο Κλημεντοκαίσαρι, και στη συνέχεια θα κατεβούμε στο χωριό.
Σε τοπική ταβέρνα θα αναπληρώσουμε τις χαμένες θερμίδες.

Ω.Π.: 4-5 ΧΛΜ.:10-11 Β.Δ.:A
Αναχώρηση στις 08:00 από τα Περιβολάκια Κόρινθος.
Kόστος εξόρμησης 10 €
Αρχηγοί εξόρμησης
Κούνας Κώστας 6988190101
Τσίλη Νότα 6978793649

• Για ακυρώσεις μετά το βράδυ της Παρασκευής, γίνεται επιβάρυνση όλου του ποσού.
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, γάντια, σκούφος, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).